Přejít na obsah

Cena pravidelného servisu ve ŠKODA SERVISEch


CentriFUGA

Doporučené příspěvky

Tak jenom pro informaci, jak dopadl servis v Gerhard Horejsek, Česká Lípa

 

 

Výměna motorového oleje 5W-30  LL

Výměna olejového filtru

Výměna výpustného šroubu

Výměna vzduchového filtru

Výměna pylového /kabinového/ filtru

Výměna oleje v DSG

Výměna filtru v DSG

Diagnostika vozidla

---------------------------------------------------

Suma sumárum práce + materiál:   8.082,-Kč + mi umyli a vyluxovali auto, takže za mě velká spokojenost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JirkaBrno: Nevím samozřejmě, jak to má CentriFUGA, ale já - ač nemám žádné známé, nic - dostávám automaticky od servisu slevy na práci a materiál na auta starší 5 let (= 12 % díly, myslím, a 20 % práce, myslím) + ještě slevu, kterou mi vymyslí vedoucí servisu, ale to už je na jeho uvážení. Jsem tam často, možná proto.

 

janmatejicek: Už jsem to sice někde psal, ale stejně - osobně, tedy za předpokladu originálních dílů, je nikdy nekoupím levněji než mi je dá "můj" servis. Vždy jsou maximálně na tržní ceně (třeba teď naposledy celokryt pod motor jsem i s prací měl za 2 000 Kč, tolik obvykle zhruba stojí sám o sobě na internetu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JirkaBrno -> Ale ta zpráva ti k něčemu je - k tomu, ze máš svůj ervis taky tlačit dolů. Ty ceny mimo ceník jsou na minimu, ale stejně na nich musí vydělat, takže se musí každej ozvat a dostane je taky nebo třeba hodně podobné. Pokud ti napálí za takový servis třeba 12 místo 8 tisíc, tak buď ať slevi nebo že jedeš jinam - oni si to rozmyslí a taky ti sleví...

Wizard - kdybych dostal ty slevy na těch 5 na let, tak se mi to nevyplatí,protoze třeba olej do DSG stojí 750 litr základní cena, když odečtu 12% tak je to 660 za litr, ale já ho měl 500,- za litr a práce je asi 800 a kdyby dali 20% dolů,tak to je 640 a ja měl jen 5% takže za 760,-, ale ma tom oleji ušetřím víc a krát 6 litrů :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CentriFUGA: Samozřejmě, to jsem nezmínil v předchozím příspěvku - cena servisu, jaký jsi absolvoval Ty, je extrémně závislá na ceně oleje. A ta - pokud vím - na rozdíl od dílů, není daná Škodovkou (protože olej nekupují od Škodovky), ale tím kterým servisem. Proto já si už teď nosím olej svůj, seženu ho ještě méně než za půlku oproti "mému" servisu. A to pak najednou výměna oleje namísto 5 000 stojí se vším všudy 2 000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Jinak motorový olej když i doneses, tak něco usetris. Castrol stojí cca 1000 butilka, mě dali Shell za asi 1400, ale bývalý majitel u Barth JK dával dle faktur za butilku přes 3300...a to me za 3300 vyšla vlastně cela výměna motorového oleje a filtrů...a to už je znát :-)

Editováno: , autor: CentriFUGA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co mám infoy tak motorový olej, pokud splňuje specifikace pro naše auta LL s DSG 507.00, tak ti tam dají cokoliv. Co se týče DSG chtěl jsem dát castrol, který stojí cca 250/litr a to mi řekli, ze u DSG nic než originál dát nesmějí...můžeš si ho přinést i sám,ale jen originál...nehledě ns to ze mě u DSG více lidí řeklo, že jedině originál....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...