Přejít na obsah

jak dlouho vydrží baterie v dálkovém ovladači


dada77

Doporučené příspěvky

Místo CR 2025 je lepší použít CR 2032 s větší kapacitou, vyměňovat preventivně po asi 10 měsících, používat značkové čerstvé baterie a ne noname ze supermarketu nebo nápadně zlevněné značkové (důvodem ke zlevnění bývá stáří baterie) potom mema problema.

Editováno: , autor: dodge
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1-1.5 m od auta platí pro full kessy. U malého kessy komunikuje klíč jen uvnitř auta a to jen pokud je odemknuto. Tedy odemknu dálkou, otevřu dveře a jak sedám blikne klíč a odemkne se volant. A jak zamknu klíč přestane s autem komunikovat. A taky když je slabá baterka tak se detekce klíče v kufru nekoná. Nebo je zdlouhavá. Pak se auti zamkne i s klíčem uvnitř. Vyzkoušeno na vlastní kůži. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak od včera už aj mne vypisuje, že mám vymeniť baterku v kľúči..... presne po 2rokoch a 30tis. km s full kessy. Len zaujímavé, že auto furt reaguje na DO aj na väčšie vzdialenosti. Myslel som si, že čím väčšia vzdialenosť, tým silnejšia baterka v kľúči, ale asi to neplatí.. :blush:

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 různé věci. DO klidně na velkou vzdálenost i se slabou baterkou, jenom vyšle kod. Kecání auta s klíčem vevnitř je obousměrné, objemnější a energeticky náročnější. Potom napřed zjísti auto nižší napětí a to je to hlášení a pak už klíč ani nevygeneruje odpověď a to je pak Klíč nezjištěn.

Editováno: , autor: milanxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš "vykecávanie", keď je kľúč vo vnútri auta, resp. v dosahu kessy? Táto hláška sa mi totiž objavila hneď po tom, ako som mal asi tri hodiny odstavené auto, pričom kľúč bol stále dnu v aute. Nemohlo prísť k tomu, že sa toľko vykecávali celé tie tri hodiny, až to vyšťavilo baterku v kľúči? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
V 5. 1. 2018 na 18:47, Matvej15 napsal:

Používame oba kľúče cca rovnako, ten náhradný trocha menej. Oba kľúče mali povodnú batériu. Asi týždeň dozadu som menil batériu v tom náhradnom kľúči, kedže maxidot ma upozornil na slabú batériu , batéria vymenená za originál zo škoda servisu za 4,20€. Zaujímave že pri druhom kľúči už žiadna upozorňujúca hláška o slabej batérii nevyskočila, v tomto druhom kľúči som batériu už nemenil za originálnu zo škoda servisu ale len za nejakú   80 centovú z miestnej drogérie.

Takže oba kľúče sa vybili po cca rovnakej dobe 2 roky (rozdiel 1 týždeň) , pri jednom bolo upozornenie na maxidote o slabej baterii , pri druhom už nie. Momentálne sú použite dva rozdielne batérie v kľúčoch, originál za 4,2€ a no name za 0,8€. Čiže môžem testovať a uvidím ktorá vydrží dlhšie.;)

 

Takže update výdrže baterii. Origo škodovácka za 4,20€ dnes po 11 mesiacoch skončila :D, noname za 0,80€ fičí stále dalej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...