Přejít na obsah

jak dlouho vydrží baterie v dálkovém ovladači


dada77

Doporučené příspěvky

A neni to jedno jak dlouho vydrzi? Proste je to baterka, co se da za stovku koupit v kazdem druhem obchode nebo na benzince. Kdyz vyskoci hlaska, tak proste koupim novou, vymenim a hotovo. Fakt si nezapisuju, od kdy do kdy mi presne vydrzela :) Zrovna pred par dny jsem tam daval novou, pokazde 2025 a je to ctvrta nebo pata, co auto mam...

Editováno: , autor: epo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vyskočí hláška je to OK, ale ost lidí už takto auto neodemklo a bez hlášky...

Mě vydržela 2 roky původní (ne že bych to měřil, ale rozsvítila se hláška cestou do servisu). Tak jsem tam tu CR2032 a uvidíme, až odejde, vyměním za jinou. Jinak mám auto s EasyStart, v druhém autě s klasickou dálkou vydržela originální baterie necelé 3 roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak ti odíde baterka počas jazdy, nič sa nestane. Maximálne ti na budíkoch vybehne hláška o chýbajúcom kľúči, ak otvoríš a zavrieš niektoré dvere, ak sa automaticky zavrú dvere pri rozjazde, alebo ak otvoríš a dovrieš vodičove okno. Aspoň počas týchto troch situácií som zaznamenal bliknutie diódy na kľúči, inak počas celej jazdy bola dióda neaktívna pri klasickom "plnom" kessy.

 

Dva kľúče v aute tiež nie sú problém. Ako si si viezol domov náhradný kľúč, keď si šiel z predajne s novým autom? Mal si nejaký problém? Určite žiadny. Dokonca jeden kľúč vieš zamknúť v aute a auto vieš potom odomknúť len na signál toho kľúča, ktorým si auto zamkol - mám pocit, že toto je aj niekde v manuáli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Pridám sa aj ja...

Auto som kúpil minulý rok 3/2019. Práve dnes, 3.12.2020 som dal do kľúča 3 baterku + 1 vymenili v autorizáku na prehliadke kde im už vraj písalo slabý signál. Auto ma stále upozorní  a hneď baterku vymením čiže neviem ako dlho by to ešte vydržala. Auto ma KESSY ale za necelé 2 roky dávať štvrtú baterku sa mi zdá fakt dosť. V autorizáku radili aby som nekupoval lacné baterky no tá ich "značková" vydržala ešte menej ako tie, čo som tam kúpil. Kľúč mám doma v šuflíku aby signál s autom nebol žiaden ( ale zrejme to s tým nemá nič spoločné). Používam CR2025 no zrejme prejdem na CR2032 no či to pomôže....

Editováno: , autor: tomasendoKE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Dopĺňam moju skúsenosť:

 

9/2016 - výroba auta s výbavou KESSY

9/2018 - auto hlási slabú baterku - originál od výroby CR2025 - výmena za CR2032,

4/2021 - auto hlási slabú baterku CR2032,

 

//Edit 20.8.2021: vtedy 4/2021 som sa na výmenu baterie vybodol, po pár dňoch zmizla aj hláška. Opäť sa objavila až niekedy koncom 6/2021..... ale bol som lenivý batériu vymeniť. Pred dvoma týždňami som začal mať problém s otváraním kufra - musel som sa trochu pritlačiť na zadné dvere, aby ho odomklo. Zvyšok fungoval. Včera ráno ešte normálne odomklo, ale už nenaštartovalo - musel som kľúč priložiť k tlačidlu. Na konci jazdy už bol kľúč KO, už ani neblikla dioda.

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Mám Style 2016,takmer celú výbavu, ale nikdy mi nevypise slabú baterku. Kde je problém? Menil som už 3x,vzdy z ničoho nič umrela. Vydrží mi tak 1,5 roka a musím dať značkovú. Tie lacné napr z Lidla vôbec nefungujú. To mi povedali aj v servise. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...