Přejít na obsah

jak dlouho vydrží baterie v dálkovém ovladači


dada77

Doporučené příspěvky

  • o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj, dneska auto servisu, všechno okay, po 2 hodinách telefon, auto hotovo, ale...

Vybila se baterka v klíčku,  můžeme  ji vyměnit, říkám  ,že ne, že si udělám  doma, on na to je třeba si auto vyzvednout co nejdřív,  nejde zamknout, okay byl  jsem poblíž tak no problém, bylo mi to divné  a doma ještě  víc, baterka byla  v ovladači  jiného výrobce,  než dávám  já, klíči  duracel, já dávám vartu, navíc baterka jen 1,5 Volt, řekl bych jasný  podvod.  Ale jak na ně?

Auto to vždy  píše  předstihem oznamuje slaba baterie,  pak jde odemykat  klasicky, moc,  ale pro mě, že  se to nemohlo stát.

Editováno: , autor: Petrzi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petrzi: Autorizák? Neuvěřitelné, na čem všem chtějí vydělat. Neříkali, kolik by si za výměnu naúčtovali? To ti tam potom můžou i vyměnit akumulátor v autě za nějaký špatný z jiného auta a zavolat tě, že tester jim ukázal špatný aku, je třeba výměna u nás, jinak už neodjedete, nelze nastartovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za baterku chtějí  125 korun plus práce...

Volal jsem pak přímo vedoucí  oprav, Jak se to stalo... mechanik odjel z dílny  a už na parkovišti  nezamkl, čas  přesunu  max 2 min,  říkám  dost tedy divné,  že na dílně  okay, po 2 minutách  baterie  ko na parkovišti, pane to se stává u kessy, říkám  pěkná pohádka,  pane mi jsme s délkou nic nedělali,  proč tedy mám  duracel, když já dávám  Vartu, odpověď jen mi jsme nic nedělali.

 

 

Ano přímo  ŠA na 5 letém servisu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na mém předchozím autě (VW up!) výroby leden 2014 je stále původní baterka v klíčku i aku v autě. Ale kessy to samozřejmě nemá a startování klasicky klíčkem.

Petrzi: Asi bych jezdil do jiného servisu, pokud máš na výběr. Aby kleslo napětí na knoflíkový 3 V baterce skokově na 1,5 V je velmi zvláštní, aniž by to auto hlásilo. Plus ta jiná značka baterky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
V 7. 6. 2020 na 19:57, Patrik1971 napsal:

Menime 3 x do roka Fabia s kessy zamykanim...na skusku som tam osadil CR 2032 Varta...uvidime,ci to bude lepsie.Prva fabricka panasonic CR 2025 vydrzala viac ako rok...

Takze hlasim,ze vymena za vartu cr2032 sa oplatila...dnes rano na displayi svietilo vymente bateriu v kluci...2 roky  a 8mesiacov je slusne s kessy zamykanim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...