Lkn Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 (edited) dnes jsem zjistil že mi pořád svítí zpátečka a nesvítí mi světla nad spz. u světel jsem vyměnil žárovky, koupil nové světla protože byla trochu prolezlá a zjistil na pátých dveřích v husím krku že je hnědý kabel trochu popraskaný (ale vypadá to jenom nap porušenou izolaci). omkl jsem i kabel který jde do světel a je mírně zaoxidovaný.. co s tím, vyměnit celou kabeláž nebo se dá nějak ta oxidace vyčistit? a k té zpátečce. svítí pořád i když nemám zařazenou zpátečku. nebude to nějaký spínač? Edited May 27, 2016 by Lkn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alma Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Vlézt pod auto, odpojit konektor spínače zpátečky a jestli to zhasne tak je vadný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lkn Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 Jaky je k tomu pristup. Kdyz zvednu auto pouze na hever postaci to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alma Posted May 28, 2016 Share Posted May 28, 2016 ano, ale budeš muset ohnout hřbet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FikoCZ Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Ja si najel na větší šutr-pískovec jedním levým kolem a šel pod auto. Přímo na převodovce je ten konektor k čidlu zpátečky. Enjoy it! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jančí1234 Posted January 14 Share Posted January 14 Zdravím, po nastartování motoru se mi rozsvítí světlo zpátečky, ať už mám zapnuté nebo vypnuté světla a svítí dokud nevypnu motor. Nevíte prosím, čím by to mohlo být a zda neuškodím ničemu, když vytáhnu žárovku než se dostanu do servisu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMUS Posted January 14 Share Posted January 14 Zdravim. Musiš kontrolovat vypinač zpátečky který je u převodovky. Může být takhle , že někde dratek stika se s plechem a diky tomu sviti zpatečka. No pracis timto je dost. Obvykle odchazi vypinač zpatečky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jančí1234 Posted January 15 Share Posted January 15 U převodovky z venčí nebo uvnitř? Možná je to špatný dotaz, ale vůbec autům nerozumím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMUS Posted January 15 Share Posted January 15 Spiše zevnitř. Musi tam být svorkovnice a jeden nebo 2 dratky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts