Přejít na obsah

Turbo kit


wolfsharp

Doporučené příspěvky

Zdravím, nedávno jsem zakoupil tento vůz a napadlo mě zda je možné tomuto motoru přimontovat turbo. Našel jsem tento turbo kit http://www.laurent-motors.com/en/turbo-kit/28-turbo-kit-stage-3-r32-and-v6-24s.html#/turbo_type-t3t4_t04e_turbocharger_journal_bearing_t3_flange_450hp/wastegate-internal/decompression_mode-included_decompression_plate_i_have_to_buy_2_head_gaskets . Ale nevím jestli je to vůbec proveditelné. Nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným ? Jedná se o Superba s automatickou tiptronic převodovkou. Najeto asi 180 000 KM. Má tento motor rezervy na montáž turba, a co dalšího bych musel ještě udělat? Brzdy, spojkovou sadu ? Děkuji za odpověd 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nereálne :-) Tiptronic neni stavěný na větší výkon(řadí dle krouťáku). A turbo u tohodle motoru moc velký vliv nemá pokud se teda nebavíme o big turbu :-) A nevadila by ti potom spotřeba i 30L :-D nedělej to :-) je to jen vyhazování prachů do luftu sup prostě neni auto na tenhle typ uprav ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, malinko doplním. Motor je na to hodně blbej a musela by se udělat i přestavba vnitřku, např.kované písty, jiné ojnice, atd.

Reálné to je, ale je to hodně o penězích, bavíme se o statisících. A ten, kdo by si to mohl dovolit by rozhodně zvolil jiný motor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...