Přejít na obsah

Spojka při sešlapování pedálu vrže, skřípe


pava

Doporučené příspěvky

Motor 1.4 TSi, r.v. 11/2014 najeto 24 tkm, při sešlapování pedálu vrže, skřípe, nahraju to a hodím sem. Děje se to za studena, za tepla, hluk ustoupí, tak z 90%. Nemáte někdo zkušenost co to dělá? Na ovládání spojky to nemá vliv, prostě jen otravný zvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Nazdar, pedal mi zacal vrzgat zhruba po 22 tis. km. Robi to za studena, aj za tepla. Pred tyzdnom som bol v autorizovanom servise, kde mi premazali pedal. Rano to vrzgalo opat :) Tak som prisiel do servisu opat, tentokrat sa bol so mnou previezt garancny technik, aby to pocul. Ked sa po piatich kilometroch neozval ani zvuk, myslel som, ze ma porazi. Ale technik bol v pohode a povedal, ze s tymto problem chodia do servisu ludia bezne, takze dnes sa mi menia valceky. Pojdem to vyskusat a dam update, ci to pomohlo alebo nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám promazaný komplet pedál včetně čepu , nahoře na obrázku, dále vyměněný hlavní spojkový válec, ten u pedálu i spodní spojkový válec, ten u převodovky. Vržu dále, jen za studena, za tepla, to téměř není slyšet. Dle technika to dělají pružiny na spojkové lamele, konstrukční jev, nelze mazat. Lamelu mám na jaře novou. Už jsem nad tím mávnul rukou, spojka jde lehoučko, řazení taky O.K, jen za studena to vrzne při pouštění pedálu. Při spuštěném motoru to přes hluk motoru slyšet není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...