Přejít na obsah

Osvětlení kufru


ziza23

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...

Ty v předních a zadních jsou zaměnitelné. Je to vždy sada, levá a pravá.  Vyměňuje se celý modul.  Kupoval jsem to na tuning in. Do kaslíku jsem dal https://www.tuning-in.cz/bila-zarovka-led-do-obrysovek-4smd-led-12v.html tyhle tuším a bohatě stačí. Tady se musí to světlo rozloupnout a vyndat žárovička a místo ní strčit tu ledku.  Ve dveřích https://www.tuning-in.cz/skoda-superb-iii-led-osvetleni-dveri.html a v kufru https://www.tuning-in.cz/skoda-superb-iii-led-osvetleni-kufru.html. Jdu vyfotit ven jak vypadají všechny čtyři dveře otevřené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypada to vazne moc dobre, do toho jdu taky. Ale teda ty popisky nemaji moc detailni, bez tve informace bych nevedel, ze ty dvere jsou sada pro leve a prave dvere a koupil bych rovnou 4x. Takze pokud spravne pocitam, tak jsi hodil do kosiku 1x kastli, 2x dvere a 1x kufr a v souctu to tedy vyjde malo pres 3kkc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak já už tam nemám žádnou žarovku, všechno pěkně v led. Akorát jak jsem dal mlhovky, tak je vidět rozdíl proti dennímu svícení. Ta teplota je tam jiná, já tam dal tuším 6000K a v denním svícení bude tak 4000K. Nikde jsem nehledal správné hodnoty, je to čistě subjektivní dojem.  

Rozhodně to je lepší než žárovky, s těma to je hnus. :-)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím možná mám primitivní dotaz, ale proč měníte celé světla v kufru, když stačí vyměnit jen žárovky za LED např.  LED 12V 5W W2,1x9,5d bílá s CANBUS za cca 70 Kč a ne za 945 Kč? Design? Svítivost? 

Editováno: , autor: KarelM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj mám dotaz, dá se někde zjistit jake žárovky jsou v osvětlení dveří,kufru,a zadních dveří od kufru combi abych nemusel vše otvírat?...chtěl bych koupit Led žárovky...snad jsem nekoukal špatně,ale v návodu to asi není...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...