Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

No nevím. Článek použil fotku, která se na webu poprvé objevila tuším už vloni touto dobou. A evidentně III sloužila tenkrát jako mula pro zkoušky podvozku, brzd a chlazení pro SUP III. Podle mě žádný facelift. Přiblížit opticky OCT III SUPu III by navíc byla totální hovězina.

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Nechapu, proc s tou Octavii takhke riskuji. Neznam auto, kteremu by takova zmena prospela. Navic takhle riskovat u auta, ktere je 5. nejprodavanejsi v Evrope? To je snad zcela zrejme, ze takove auto potrebuje jen drobny facelift. Na internetu uz jsem videl render od AutoBildu a to auto vypada vylozene ohavne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u O3 by som to videl osobne max na FL predku , trosku dynamickejsi look pre svetla a tiez naraznik... ostatok je cajk ... nevidim dovod na zmenu ...akurat interier by zisiel prekopat ... palubka a dvere .. najvacsia prdel by bola keby FL prehlasili za novy model (ako kedysi u golfu 5/6 a pasika ...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Já si myslím, že se představí buď na podzim 2016, nebo na jaře 2017. Každopádně mě tento model docela zajímá, pravděpodobně právě FL bude dalším nástupcem mého současného auta a tak doufám, že se ten děs promění v něco pro mě pěknějšího a kvalitnějšího i z hlediska materiálů..

Podle mě si všichni vykládají dělení světel špatně. Pokud k něčemu takovému opravdu dojde, určitě ne způsobem dost nepovedeně nakresleným v AutoBildu, protože když nic jiného, takové rozdělování světel nikdy neslavilo u žádné automobilky úspěch a není ani v módě. Dle mého mluvil buď o rozdělení uvnitř světlometu => jiné seskupení, nebo pokud budou opravdu rozdělená, tak to může být třeba něco ve smyslu Lexusu, kde je hlavní světlomet a pod ním je proužek s denním svícením.

 

Pokud se ta OIII méně "zkrabicovatí", přidá se trocha nápaditosti, kreativity a aspoň pocit menší elegance, mohlo by to auto konečně za něco stát. Interiér ale fakt chce generálku, děsím se každé jízdy s kolegou, protože třeba ty tapece jsou fakt opruz. :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě čekám na vylepšený start/stop systém 2.0, to bude teprve bomba pro ovce :D

no hlavně at předělají denní svícení.

 

no DCC je docela ostuda pro škodu, všichni to mají jenom ona ne v téhle třídě...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...