Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

Hovno bude pořád jen hovno a je jedno, jestli vedle něho položíš talíř, nebo mísu.. Jinak řečeno halogeny jsou pořád jen halogeny, vypadá to lépe, než dosud a dokonce je mi naopak sympatické, že tam není ten asymetrický LED proužek. A je jedno, jestli je tam větší propast, nebo ne :)
Každopádně začínám možná chápat osobní dojmy a kladné reakce. Na těch fotkách to vypadá mnohem lépe, než na těch oficiálních, protože je to z atypických úhlů, které lépe prozrazují tvary auta.. Takže jsem fakt zvědav v reálu, jestli to bude taková tragédie, jak se zdá, nebo to nebude tak zlé :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim kolik je presne verzi svetel,.. ale co jsem videl ja a jak uz jsem psal,.. tak denni sviceni a parkovacka jsou jedno a to same a jsou misteny na kraji po vzoru Superbu II. Facelift..... Tudiz na krajich svetel v blatnikove casti. uplne stejne jako SII. FL.

 

Vcera byla mlha a na dalnici moc nejezdilo, kazdpadne par octavii bylo, a pokud jsem dobre koukal tak i RAPID facelift. Takze doufam ze pristi tyden bude vice casu, prostoru a i pocasi se umodri, pro nas Skodovaky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, _Denis_ napsal:

I takoví se najdou a Milotec v rámci tuzingu toto určitě udělá, včetně černých, stříbrných a chromovaných spojek mezi světly :D

 

Jen čekám, kdy někdo přijde s tím, že bude speciálně upravený nárazník, budou nová a homologovaná světla, která nebudou rozdělená - jako tomu je tady: 580300-top_foto1-37n94.jpg?1478868654

 

To by bylo skvělé a krásné. :wub:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta světla by byla zase divně dlouhá.. A samozřejmě nikdo, vyjma samodomo jedinců (a ti zase nebudou mít jak upravit světla), to dělat nebude ;)
Prostě obecně je OIII tak divně disproporční a nezajímavá, že s tím neuděláš nic.. Může to být jen více, nebo méně špatné, rozdělená světla nejsou nejšťastnějším řešením, no pokud to bude lepší než dosud, což za mě asi ano, každý posun k "méně špatnému" bude dobrý ;)


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To kokta7: Velice děkuji za mínusko, vidím, že některým se člověk prostě nezavděčí...

 

Já nikde nepsal, že se mi to líbí, nebo že je to krásné, ale na to, co s těma světlama vymysleli, to mohlo dopadnout mnohem hůře. Ale přece stačilo tak málo, spojit to... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepatři to sice uplně k tématu ale musím to napsat.Opravdu se divím těm kteři dostanou služebni auto a to ještě mnohdy do osobního uživáni a ještě vymyšleji že chcou takove nebo makove...Co by někteři za to dali mít vůbec nějake služebni auto.Někteři jsou rozežrani a vymyšleji kraviny že to neni ani možne.Jinak mne se taky ty dělena světla nelibi,ale s tim už člověk nic nenaděla,když to tak Škodovka vymyslela,prodeje stejně budou hodně vysoke.

  • Pozitivní 11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...