Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

Ten můj příspěvek o světlech byl asi o chloupek tragičtější než je to doopravdy. Bylo to ráno po prvním smutném ozkoušení... Určitě ty světla bude použitelná a vzhledem k tomu, že jsem se z té projížďky vrátil celý, tak určitě jsou. A možná je to jen subjektivní, jak píše @Aleš_BX a třeba jen panikařím a šířím poplašné zprávy. Ale oproti tomu jak svítili xenony jsem z těhle světel zklamaný, cítím to jako krok vzad, místo dvou kroků vpřed. Na druhou stranu třeba dodat, že ze zbytku auta jsem zatím neskutečně nadšený.

 

Video zatím není, protože jsem trouba a zapomněl jsem vyndat kartu z kamery a videa jsou už smazaná. Zkusím si v tomhle týdnu udělat čas na další noční výlet a něco natočím.

Editováno: , autor: Sighart
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje osobni zkusenost hovori tedy take pro LED. Sice neni nataceci, nicmene ten svetelnej kuzel je tak sirokej ze to neni potreba. Svitivost je uplne nekde jinde oproti standartnim bixenum (po vymene za jine vybojky to bude asi taky jina pisnicka).

Kazdopadne ty dalkova svetla jsou opravdu nezvyk (to ze to je staticky svetelny kuzel). To jak daleko ty LEDky dosvitej mi prijde teda take dostatecne, pokud nekomu svitej jen tesne pred auto, asi bude lepsi si to nechat zkontrolovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele kdyz jsme u toho [emoji3] ma facelift jiz LED sviceni, jako Seat Leon i v interieru? (myslim stropni). Kdyz jsem s nim jel, tak me nenapadlo se podivat. Nicmene asi by byla ostuda udelat led ambientni osvetleni a na strop dat zarovky. Muze to nekdo nejlepe s L&K nebo Style potrvdit? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Golf má od 90kW výš standardně víceprvek, bez příplatku. Za příplatek byla k 1.2TSI dřív šestka. Kdybych těsně po sobě neměl zkušenost s oběma variantama, tak by mě to neštvalo. Ten rozdíl je zřetelný

 

a) při vyšších rychlostech, zvlášť při větru

bé) na nerovnostech

c) v lepším držení stopy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 59 minutami, Habi001 napsal:

1.4TSI 110kW 6MP, 7DSG se vrací do výbavy Style.

Navíc se tento motor stane základem výbavy LK.


Nic noveho si nam nerekl :D Ja uz to tady pisu pres mesic ... 22. tyden se ma vratit presneji ...do Style vybavy.
Uz jsem mel vybranou 1.8 TSI 132kwm, ale co jsem se dozvedel, ze se ma vratit 1.4 TSI tak jsemse rozhodl, ze uz vyckam i kdyz to cekani je hrozne :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi je to jak pro koho [emoji4] pro me osobne treba auto dela motor a tam bude mit vzdy RS navrch. RS rozhodne neni pouze ozivenim. Treba Octavia L&K mi nikdy nedavala moc smysl. Proc rovnou nekoupit Superb? Ale tohle je tezke OT a patri to do jineho topicu, nez o FL.

 

Co s FL ale souvisi je to, ze i zde derivat RS popet ukazuje, ze ma proste navrch. Verejnost i novinari prijali FL v provedeni RS velice kladne, coz se o obycejne Octe moc rict neda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...