Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Dnes u Globusu ve Zličíně. Asi převoz z/na nějakou akci,  nebo je to zaměstnanců Globusu :) anebo nějaká akce Globusu, nevím. Napočítal jsem 14 OIII FL Combi Style. Ta šedá na konci a jediná, která není Combi je můj dráček :).

EDIT: Asi to jsou Globusácký, na jedné je vidět samolepka Globusu. Oni jich mají mít 300 v průběhu dvou let na operák od ŠA.  Ale tolik pohromadě jsem jich tam teda ještě neviděl ;).


20171208_111104.jpg

Editováno: , autor: luban
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na webu škodovky je nový návod, který v sobě má už návod, pro digitální přístrojovku :) 

 

ještě otázka, když máte LEDky a spínač na AUTO, chápu dobře, že jediná možnost jak poznat čím svítím (denní / potkávačky) je podívat se na přepínač, kde nelogicky svítí / nesvítí parkovačky? 

 

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz uz vypukla tato diskuze, ja nic neresim. Svetla stale v poloze AUTO, v noci prepnu dalky take do AUTO rezimu, prepinaji celkem spolehlive, mnohokrat rychleji a spolehliveji, nez ja osobne. I tady bych rekl, ze rozpoznavaci algoritmus opet dost pokrocil a je to pouzitelne.

 

Jinak otazka, lze (jako u O2FL) nakodovat trvale sviceni pristroju okamzite po nastartovani (zapnuti zapalovani)? Bude (treba Ferda) vedet ?

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie Auto svetlá majú svoje limity.. napr. keď sú v tomto ročnom období hmly, automatika necháva zapnuté denné. Čiže dôveruj, ale preveruj.. a tá kontrolka je sakra nápomocná!

 

A ešte.. aj mapy cez Android Auto sa v prípade rozsvietenia svetiel prepnú do nočného režimu.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

brrrm : Tady pouzivam vzdy zdravy rozum, a zapinam mlhovky, nebo hlavni rucne. Mel jsem na mysli provoz za beznych podminek.

 

Pro Alese - neni to zbytecnost, to je tvuj nazor, jsem na to zvyklý z predchozich aut a vyhovuje me. Neni treba o tom dale polemizovat, otazka znela, zda-li to jde.

A "rasy", pokud si dobre pamatuji snad umi Ferda nakodovat, o tom se mysli jiz zde nekde psalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jazdím 90% mesto, čiže ani v hmle nemám potrebu zapínať hmlovky a teda spínač nikdy nevyťahujem. Z mojej strany to bolo len upozornenie, pretože niekto vyššie písal, že zapne Auto a viac nerieši.. ale človek nie vždy jazdí v ideálnych podmienkach a teda to treba riešiť.. v hmle, prípadne v daždi, kým sa nezapnú stierače... atď. A taká kontrolka je vtedy naozaj nápomocná. Mne určite chýba... ešteže je tam predpríprava a že sa dá dorobiť. Určite čoskoro bude aj v mojom aute!

 

Ale už sme asi mimo tému.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, Aleš_BX napsal:

 

zbytečnost.... spínají se podle vnějšího světla.... ale co mě spíš mrzí že u mě nejdou trvale zapnout řasy ve svetlech (tedy i při denním svívcení) ve stylu Superbu L&K


nevím jestli jdou nakódovat samostatně řasy, ale jde to nakódovat jako funkce "Denní svícení jako parkovací světla" takže svítí proužek, řasy a zadní světla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Aleš_BX napsal:

ani bys to nepoznal, že je z Ruska.... A byl bys rád že ji máš...

 

myslíš si, ze když ma někdo VW z Bratislavy nebo Audi z Gyóru, že  to nějak pozná? Nebo že mu to vadí... Ale pokud jsi rusofób, lze to pochopit, ale to už spíš nemoc...

Vůbec nejsem Rusofob. Spíš naopak. A je mi jasný že bych to poznal jen podle VIN. Jen nevím proč bych měl mít Octavii z Ruska? Toledo jsem vzal na milost a koupil ho i díky tomu, že je z Česka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...