Přejít na obsah

Problém s výškou hlasů z rádia


Doporučené příspěvky

Dobrý den, chci se zeptat. Mám rádio Sencor SCT 4056MR již půl roku. Asi před týdnem najednou z ničeho nic je zvuk při zapojení USB mnohem vyšší. Tím nemyslím hlasitost, či nastavení výšek, ale to, že nyní jsou hlasy velice zkreslené. Mnohem vyšší než byly doposud. Když to hloupě přirovnám, hlasy jsou nyní jak šmoulové. Prostě opravdu vysoké a to samé i hudba (mnohem vyšší tóny). Když vložím USB disk co počítače a pustím písničky, hrají normálně. Zkoušel jsem i druhý usb disk, a hlasy jsou opět vysoké, to samé platí pro SD kartu. Je mi divné, že normální rádio hraje v pořádku. V nastavení jsem našel pouze bassy a výšky. Ty nijak neovlivňují přímo hlas. Nevíte čím to mohlo být způsobeno? Nebo nesetkal se někdo z vás s takovým problémem?
Za každou reakci budu moc rád. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No rádio je ještě v záruce, takže ho budu muset posílat na reklamaci, ale docela by mě zajímalo, jestli to uznají, že hraje prostě nepřirozeně. Takže kdybych tam napsal, že je problém v dekodéru mp3, tak by se na to měli zaměřit ? Jinak děkuji za odpověď :)

Jinak další rádio, pokud neuznají reklamaci bude od jedné z těchto značek, to se neboj :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak :) ale to mi nevrátí ani reklamace. Ale doteď jsem si na rádio nemohl stěžovat. Tedy až na příjem signálu, ale to mi bylo fuk. Rádio jako takové jsem nikdy neposlouchal. Tudíž budu rád i za reklamaci, jen nevím jestli mi to neposlou zpět s tím, že žádný divny zvuk neslyší, pokud si písničku nepustí alespoň na počítači

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k "vlastnostem", který má střep nazývanej Sercor bych neváhal jeho prodejce nazývat ŠMEJDEM - protože to se nabízí jako "autorádia" s touhle značkou opravdu není vůbec k ničemu. Před 25-30 lety Sencor ještě byl značka. Ale už v roce Y2K nestál ani za to hovno ... Já se divím, že lidi produkty od týhle firmy v některejch kategoriích ještě vůbec kupujou - ano, některý věci má pořád ještě kvalitní, ale jsou to jedině ty, u kterejch zástupce odběratele udělá těžký dusno a preventivně pohrozí těžkýma sankcema při nedodržení kvalitativních a spolehlivostních požadavků - a bohužel, to čemu říkají "autorádio" mezi takový výrobky nepatří.

 

Prodejci bych předložil jasnej požadavek, že chci zpátky kupní cenu, protože existuje vysoce pravděpodobnej předpoklad opakování stejný závady i u jinýho kusu (ojebaná konstrukce celý elektroniky, často chybí i obyčejný blokovací kondíky v napájení jednotlivejch integráčů, polovina pozic součástek na desce je jen potištěná barvou, součástky na nich chybí a podle funkce jsou vynechaný úplně, nebo nahrazovaný zapájeným kouskem drátu...) - a koupil bych si něco, u čeho mám aspoň určitou garanci funkčnosti minimálně po dobu záruky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vím, tak peníze se normálně mohou vyžadovat až při třetí reklamaci na stejnou chybu. Tudíž pochybuji, že by mo vrátili peníze, i když je tu kupované z alzy. Hold si budu muset měsíc tedy počkat a doufat, že reklamaci uznaji. A řeknu ti proč sencor. Co jsem koukal, tak funkce měl prakticky stejné jako Pioneer, nebo Sony za polovinu ceny. Navíc mnohem více lidí si koupilo právě rádio sencor než Pioneer. Proto jsem do něj šel také

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kdyz uz neco od sencor kupuju (treba ja kupoval radio za 500kc z kaufu) bo do firemniho co neni moje a je bez radia davat neco draheho nebudu. Tak za ty prachy jsem ovekaval , ze to bude sra**a , ale zatim hraje dobre :-D ale do sveho auta bych to nedal. Tam se oplati si priplatit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já s tímhle rádiem byl spokojený až doteď, když hraje divně. Včera jsem schválně koupil kabel do Aux in a to hraje normálně. Ale na reklamaci půjde stejně. Kdyby jí náhodou neuznali, tak alespoň vím, že zatím nové kupovat nemusím a budu pouštět přes mobil. Další rádio už bude rozhodně jak mi bylo i doporučeno zde od Pioneeru :)

Děkuji všem za reakce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S Pioneerem musiš mit pozor. Nekteré modele strati signal v tunelu nebo na podzimnim parkoviště. Ja měl Panasonica a všude měl všechno :)

Dodam, že antenu měl hodnou - až 660 mm :D . Potom dal jsem ji tatinkovi a jezdi dal na ni :) a se teši.

Editováno: , autor: TOMUS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Malta: No jde o to, jestli si to rádio vůbec pustí, a pustí si na ní písničku, kterou znají. Ono u některých to tolik slyšet nejde, ale když jsem tam měl Rammsteiny, tak to znělo fakt hrozně :D 

To Tomus: Ztráta signálu je mi jedno, jak jsem psal, rádio neposlouchám, pouze písničky z flashky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...