Přejít na obsah

Zpátečka v kopci


Duuch

Doporučené příspěvky

Ahoj, narazil jsem u své FIII na takovou záludnou věc, parkuji v kopci a na zpátečku, pro jistotu ještě zatahuji ručku. Dnes jsem ale chtěl zaparkovat bez ručky a auto začalo poskakovat dozadu, myslíte že se jedná o závadu nebo normální? Mám 81 kw, 2500 najeto..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Já bych u těchto problematických motorů s kvaltem neparkoval. Nevidím v tom ani smysl. Od čeho asi je parkovací brzda? Je pořádně účinná? Tak bych to neřešil.. :-D

Btw. soused měl HTP, jezdil s tím pouze o víkendech na nákupy. Jednou mu baba takto během parkování v řadě za sebou do auta omylem zacouvala. Jen trochu, on měl pouze kvalt, takže si auto skočilo dozadu. No, vyřešili to dohodou, protože nic viditelně poníčeného nebylo. O víkendu, že pojede na nákup. Nastartoval, šup rána a ohlé ventily. Napínak byl během týdenního stání zasunutý, pružinka již nedržela a díky tomu nacouvání přeskočil řetez o několik zoubků. Pak nastartoval a bylo hotovo... Od té doby nikdy kvalt nedávám, nikdy nevíte, kdo vám do toho drcne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A zoubky, který ho držejí v poslední poloze. U 1,8 TSI byla vadná série napínáků, odešel mi kvůli tomu u OII FL motor, naštěstí před Dieselgate a ve stáří do 4 roků, to ještě dávali kulanci, dostal jsem short motor za 140.000,- a platil jsem jenom práci asi 6t. Kamarád mi moje "štěstí" záviděl, chtěl by taky novej motor po 4 letech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...