Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

Na 2016 to nefunguje už se to probíralo, zkontroluj si vytvořený sobor v adresáři Debug a podle něj oprav změny v jednotce 5F. Jinak než se v tom začneš bezhlavě hrabat tak si udělej zálohy dané jednotky.

Tak se vratim k tomu DLA,ja se v tom nevrtal, akorat jsem se zacal vice zajimat. Vysledek po 3 dnech v servise je, ze system funguje tak ze po dosazeni 110 km/h a doby asi 40 sekund se system prepne na dalnicni,pri rychlosti nad 135 nebo 140 se prepne rychleji. Toto byl ten problem, chybelo detajlni vysvetleni v manualu nebo na videu skodovky. Chlapci v servise si s tim lamali hlavu ale jsem rad ze mam konecne vysvetleni. https://vimeo.com/200153856
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ho mam a da se snim kodovat jako s VCDS,navic dela taky VIM a jak rikas jsou tam jiz nektere upravy ktere jsou automaticke na jeden klik. Myslim si ze na hodne veci se to hodi ,zatim jsem nikde necetl ze by to udelalo nejakou neplechu jako u cinskych kopii. A navic je to velmi pohodlne protoze to ovladas pres mobil,nemusis se tahat s pocitacem.Pouze upozornuji ze nektere veci jako kodovani pres aplikace musi mit pristup na internet. Zvlaste pro lidi co chcou udelat jenom par zakladnich veci to muze pomoci ,je tam 38 aplikaci ktere se nainstaluji jednim klikem. Maze chyby,dela log .

A cena 55e neni tak zavratna.

 

Screenshot_20170124-180425.png

Screenshot_20170124-180433.png

Screenshot_20170124-180335.png

Screenshot_20170124-180346.png

Screenshot_20170124-180354.png

Screenshot_20170124-180402.png

Screenshot_20170124-180410.png

Screenshot_20170124-180418.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ios existuje program ican ktery funguje s elm wifi,udelal ho jeden spanel a taky funguje daji se s nim kodovat veci tak jako s vcds. Ma ho kolega a nakodoval s nim vsechny zakladni veci co potreboval,akorat vim to neumi a nejsem si jist jestli ma cestinu. Obdeleven vim ze castecne v cestine je

Jeste dodam ze nefunguje na ipady jenom na telefony,kvuli rozliseni se nevidi knofliky na potvrzeni.

https://itunes.apple.com/es/app/icanobd2/id645570799?mt=8

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

byl by mi někdo, prosím, schopen v Praze a okolí ve čtvrtek 02.02. nakódovat pár věcí (změna citlivosti sešlápnutí plynu, zrušení AM, světelná houkačka na mlhovky, prodloužení rozjezdu do kopce, paměť na vyhřívání sedaček...) a zároveň připojit na dálková světla bezdrátový spínač od Jablotronu https://www.jabloshop.cz/rc-85-vysilac-do-vozidla (používám na otevírání garážových vrat)?

 

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zkušenosti s OBDeleven:

bez předchozích zkušeností jsem s pomocí návodu z fora   (nevyužívám přednastavené aplikace - platí se zvlášť penězi či prohlížením reklamy) nastavil:

vypnutí start stop

protočení ručiček

lap timer

zadní světla s DRL

parkovací funkce zrcátek s každým uzamčením vozu (nemusím držet tlačítko uzamčení)

coming home leaving home

corner mlhovky

změna uvítacího loga infotainmentu

chystám se na offroad menu (zobrazení natočení kol se hodí při zaparkování - chci mít kola rovně :-)) blikání společně s DRL .....

 

DSC_0369.JPG

Editováno: , autor: slycosh
Pridani foto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A čo takéto niečo...nedá sa dokódiť, aby sa svetlá v automatike zopli o nejakú sekundu neskôr? Fakt máličko neskôr....dám typický príklad, kedy mi to príde zbytočné. Vbehnem s autom na diaľnici pod most, ktorý je ale o niečo širší ako klasický a kým to automatika vyhodnotí, som za mostom, ale v tom momente sa zapínajú svetlá a o pol sekundy sa zase vypnú. Hm??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A potom vbehneš do tunela, svetlá sa Ti rozsvietia neskôr, za Tebou kliftoni a už Ťa za tunelom ťahajú na krajnicu.

Neprehovoríš ich aj keď máš automatiku zapnutú , jednak je im to jedno a hlavne majú Tvoju fotku zadných svetiel už po značke rozsvieť svetlá . Je pravda, že by si musel mať smolu na túto situáciu, no značka je vždy pred tunelom, kde je ešte dostatok svetla a automatika ešte nereaguje.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...