Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak všechno co by na mý Octě mělo jít, se mi povedlo, ale nemůžu za boha vypnout AM pásmo na Swingu (první verze bez dotyku) r.v.2014....BYTE 14 se u mě nepoužívá a nejde tedy cokoli měnit...tady současné kódování....037302003C00000011110001000000002F0000840000010000...poradí někdo prosím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte páni, potrebujem asi pomôcť lebo už som to prešiel 10x a buď som slepý ale to tam prosto nie je.. Chcem si nastaviť aby sa mi s interiérovým svetlom rozsvietili aj blinkre na spätnom zrkadle. To ako to nastaviť nie je problém ale ani za svet neviem najsť ktoré sú tie blinkre na spätakoch..Nevie niekto pomôcť aké číslo svetla to je? Ja som bol v tom že to bude 16,17 ale nejde mi do hlavy že na tieto dve svetlá tam nie je vôbec žiadne nastavenie a aj ked som tam skúšal dať nastavenie na to interierové tak sa nič nedialo. Nemám na aute žiadne LED svetlá všetko su klasika.

Ďakujem.

Editováno: , autor: Sinister
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...