Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

Problem je v tom ze tym nastaveniam vobec nerozumies a robis to zle a onedlho tu bude koment ze ti nieco nefunguje a rozhasil si si cele auto. Taka moja osobna rada najprv do toho aspon tak tyzden pozeraj, googli si vsetko ohladom tejto tematiky a snaz sa to pochopit a az potom do toho skus sprtat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Smysl vysvětlím. Jezdím de facto denně po horách s velmi špatnými podmínkami, hlavně v zimě (mlha, tma, zvěř, špatný povrch..) a proto bych si rád koupil LED (asi žluté) s vysokou intenzitou svitu.
Pro Corner bych tím ale nerad oslňoval a Corner chci, proto kdyby to šlo, mlhovky pro použití (nejen) na horách nechám na 100% a pro Corner bych to ztlumil na intenzitu, odpovídající svitu konvenční žárovky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky spekuluju nad žlutou LEDkou do mlhovky. Nemám zpětnou vazbu od nikoho, ale myslím si, že FL (pokud tedy řešíš až letos vyrobené auto) mlhovky by oslňovat neměly. Asi me tu někdo opraví. :w00t1: Ale svítí dost dolů a tím pádem nakrátko. Navíc mají clonu na vnější straně žárovky. Já mám teda v mlhovkách LEDky a do zatáček paráda. Jen mám trošku obavu z mlh, resp. mé viditelnosti, jak už chlapi psali v mém vlákně. Dokonce se už dělají dvojbarevné LED, které mění barvu po vypnutí a znovu zapnutí (bílá a žlutá). Ale při korneringu to chytré určitě není. Jediné v permanentním svícení (zapnu tu správnou barvu a jedu). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No myslím samozřejmě předFL.. Tam jsou mlhovky dost velké, ale moc nesvítí, nevidím upřímně rozdíl s nimi nebo bez..
H15 pro DRL, parkovačky i dálkovky jsem už (podruhé) objednal, DRL ani parkovačky nikoho oslňovat nebudou a s dálkovkami aspoň snad konečně něco uvidím, no protože to auto svítí tragicky a já bych neviděl ani buldozer naštorc cesty, hledám i další způsoby jak viditelnost ve špatných podmínkách zlepšit :)
H8 LED je hodně, ale pokud nejde měnit intenzitu, budu muset sáhnout po něčem obyčejném. Pokud ano, mohu koupit něco vysoce svítivého a o to mi jde :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pavel mě sice zabije za OT, ale pokud to někomu pomůže..:

https://www.aliexpress.com/item/Popnow-Pair-Auto-Car-Led-Headlight-8C-H15-6000K-White-Beam-80W-8000Lm-Canbus-No-Error/32834186019.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.NHuuUD

 

celkem 8000lm, to ti žárovka nedá ;) Do H7 bych si to ale nelajzl, oslňoval bych jako sviňa.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...