Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

před 19 minutami, LukášCBR napsal:

HHC (hill holder control) se dá nastavit na různé úrovně.

Slyším poprvé, že by se to odvíjelo od kubatury daného vozu.

 

Rovnou bych se rád zeptal, zda-li mi může někdo přiblížit přínos fce AIR-CARE. Vím o čem tato fce je, jde mi o názor uživatelů, kteří mají zkušenosti z reálného provozu. Mám auto 02/2017, čili bez AIR-CARE a upřímně nevím, zda to vůbec nechávat dokódovat.

 

HHC je niečo trocha iné ako Auto Hold...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ma Octavia autohold? Pocujem o tom prvy raz, ale rad sa necham poucit. O hill hold som pocul, ale autohold vzdy len v suvislosti s elektronickou parkovacou brzdou. Na passate som mal autohold a ked som stal v krizovatke, aj v kopci, zatlacil som viac brzdovy pedal, zacitil take tuknutie a vtedy sa aktivoval autohold a nemusel som drzat dalej brzdovy pedal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 29/11/2017 na 21:50, misor1994 napsal:

No jo, psalo se, ale 60 stran je na mna vela :D 

Sklopenie po zamknuti je jednoznacne dobra vec, len nemuseli by sa odklapat hned po odomknuti, ale tak ako si to mal ty, Ales...

 

Mně to taky štve, že se to odklápí hned při odemknutí. Mercedes to má řešené trošku líp - zrcátka se odklopí až když se otevřou dveře, tj. auto nehýbe ušima jenom když jdu pro něco do kufru :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim. Zacalo mi zatuhavat rizeni pri primem smeru (resi se v jinem vlakne) a chtel jsem se proto ze zajimavost podivat jak je nastavena charakteristika posilovac rizeni u me RS (pred FL) v jednotce serva (44). Cekal jsem auto nebo dynamic, ale zarazilo me, ze je nastavena hodnota - volba modu pomoci tlacitka. Predpokladam, ze je to tlaticko driving mode select, ktere ja ale nemam. Zajimalo by mne teda jak vlastne posilovac reaguje, kdyz nemam tlacitko driving mode select a v charakteristice posilovace je nastavena hodnota - volba modu pomoci tlacitka. Je tady nekdo s RS bez drive modu selectu? Jak to mate nastaveny? Diky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové,

kdysi jsem tady řešil kódování parkovací kamery, aby se nevypla hned po zařazení "D", ale byla tam prodleva jako u normálních aut pro lidi. (z koncernu minimálne audi). Parkuju na kraji silnice, kde jsou čáry ale žádný pevný orientační bod, tak je to pak otravné..

Octavia 3 po FL už tuto "funkci" má. Teď je otázka, zda se třeba nedá okopčiť její kódování (neco jako "treshold"), popřípadě použít novější jednotka.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otázka pro zdejší odborníky, má někdo návod pro úplné vypnutí ESP na RS245? Na starším O3 RS r.v. 2014 šlo podle zdejšího návodu ESP úplně vypnou, respektive nastavit si, jak úplné vypnutí na tlačítko. Na RS245 tento návod již nefunguje, neřešil tady už někdo nějaký nový návod? děkuju ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Všem přeji krásné Vánoce ..

Měl bych otázku, pročetl jsem celý Topic, provedl několik kodování a vše perfektní díky návodům, které zde sdílíte.

Překodoval jsem ci CH/LH na mlhovky místo Xenonů. Bohužel mi v té zimě krapet stávkuje baterka a tak by mě zajímalo zda-li nelze u tété funkce vypnout i mlhovky a nechat svítit pouze zadek + vpředu denní svícení a "řasy" ve světlech

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...