Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
V 28. 10. 2018 na 13:42, Macouch napsal:

Kluci, chtěl jsem si dokódovat Corner funkci u O3 Trumf 6/2018. Používám Caristu 3.7 otevřenou přes Lucky Patcher. Vím, že ta funkce v Caristě v nabídce světel je, dokonce ji mám povolenou, ale mlhovky při natočení volantu ani při zapnutém směrovém světle nesvítí. Kde prosím ještě najdu možnost, aby mě v poloze AUTO svítily i zadní obrysovky a kde přesně najdu HHC ??

 

Díky, M.

Podařilo se to dokodovat?  Uvažuji o Trumfu a tohle bych chtěl přpadně co jde do trumfu dokodovat ještě diky

Editováno: , autor: zbek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Corner fce jde přes Caristu nakódovat, lze měnit i rychlost při které se ty mlhovky vypínají. Corner je aktivní asi jenom v případě, kdy se auto pohybuje, jsem vydedukoval. Přec Caristu jde dál dokódovat i svícení obrysovkama v poloze spínače světel AUTO (platí pro LED).

 

Výroba O3 Trumf již byla ukončena, já osobně mám O3 koupenou 9/2018 a to už byly pouze skladovky. Když jsem se prodejce ptal, jestli ještě dostanou Trumf s paketem Plus v bílé barvě, tak ještě tehdy říkal, že jedna ještě přijede.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jofree 

Proaktivní ochrana cestujících (Crew Protect Assist) koordinuje činnost palubních systémů s cílem minimalizovat následky případné krizové dopravní situace. Připravuje prostor řidiče a spolujezdce na blížící se kolizi:

- Přitažením bezpečnostních pásů
- Přivřením elektricky ovládaných bočních oken (pokud jsou otevřená) na hodnotu otevření 55 mm
- Zavřením elektricky ovládané panoramatické střechy (je-li jí vůz vybaven)

 

Takze to neni jen o kodovani :-)

Editováno: , autor: M_ike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano jsou ochotni zaplatit za bezpečnost.

Zaplatil jsem si za to a nebyli to vyhozený peníze . Mel jsem to v balíčku se zadním airbagem kde jezdí děti. A uz jse mi to dokonce parkrat spustilo. Stačí z prudká zabrzdit a pasy se automaticky dotáhnout a přípravy osoby ve vozidle na případný naráz a vystřelení airbagů . Takze tohle zrovna zbytečná věc neni. Narozdíl od jiných hovadin co si lidi jsou ochotni prikoupit. Například ambientní osvětlení. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, cokoliv souvisí se zvýšením bezpečnosti a není to součást základní výbavy stojí za to dokoupit. Je to samozřejmě otázka přístupu a je důležité si hlavně nemyslet, že takoví lidé jsou něco méně, než ti, co mají jiné myšlení. Byl bych ale hodně opatrný v nějakém dodělávání systémů, které tak úzce souvisí s bezpečností... Pokud to kódovaní dovolí, asi není čeho se obávat.

Ale naopak jsem ochoten si připlatit i za komfort, v autě trávím hodně času a hodně kilometrů, nechci se v něm cítit jako v kabině nějakého "zetoru"... Takže mě nevadí ani ty "hovadiny" (které mám třeba já v rámci výbavy) :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 minutes ago, komodo said:

 uz jse mi to dokonce parkrat spustilo. Stačí z prudká zabrzdit a pasy se automaticky dotáhnout a přípravy osoby ve vozidle na případný naráz a vystřelení airbagů . Takze tohle zrovna zbytečná věc neni.

Pásy se zatáhnout pouze když vystřelí patrony.....před aktivací airbagů. Pak se musí vyměnit i s jednotkou a airbagem. 

Takže teď moc nechápu co ti dotáhlo pásy. Může někde vysvětlit? O žádným takovém systému který se dokáže opakovaně aktivovat bez servisního zásahu nevím že by škoda používala. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte, neviete niekto ci ide dokodovat 5modul ambielt rgb osvetlenia?  dorobil osm si rgb ambiente osvetlenie do pred fl o3rs, vymenil bcm, a vsetko funguje. akurad by ma zaujimalo ze kebyze napojim na tu lin vetvu piaty rgb modul tam bude ho ovladat funkcia dvery alebo slo by dokodovat funkciu na palubovku, ale asi v infotaimentu nebude ukazovat farbu na palubovke nie kedze grafika je o3 fl. chcem to dorobit tak ze vlozim do palubovky este opticky kabel s bocnym vyzarovanim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lze na O3 (10/2016) přes VAG "kalibrovat" ukazatel spotřeby paliva, tak jako to šlo u 02? PP mi ukazuje spotřebu o 5% menší, tak pokud je to jako u O2, tak jestli lze změnit výchozí hodnotu 100% na 105%? Pokud to jde, mohl by mi prosím někdo poslat návod, kde to jde ve VAG najít? Ideálně i screenshot, jak to nastavení vypadá? Chystám se do ŠA aktivovat si Hlasové ovládání a při tom si to nechat upravit. Když mi budou tvrdit, že hodnota ukazatele spotřeby měnit nejde, tak ať jsem připravený oponovat :-) . Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...