Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

Caute viem nejak upravit posilnovac riadenia aby siel lahsie ? Skusal som to dat aspon na automaticky a pise ze musim zadat kod. Neviete niekto ten bezpecnostny kod ? 

Aktualne je to na "Tlacitko volby jizdniho profilu" tomu nejak nerozumiem tak dik za pomoc :D Octavia 3 Greenline rv. 2014

servo.jpg

Editováno: , autor: luk_sk
Auto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi nejste tu někdo ze Severní Moravy (ideálně někde Zábřeh, Šumperk, Mohelnice, Olomouc atd.), kdo by mohl dokódovat HHC na O3 2015, případně ještě něco co by šlo jen přes VCDS a ne přes Caristu, kterou jsem si už spoustu věcí aktivoval, ale HHC mi tam nefunguje.

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám OIII FL s halogeny, bez senzoru světel, a všiml jsem si, že když mám spínač světel v prostřední poloze (parkovačky) a zároveň zapnuté zapalování, tak vpředu svítí denní svícení naplno. To má výhodu, že se dá jezdit s denním svícením a zároveň být dobře viditelný zezadu, ale na druhou stranu se při nočním stání s nastartovaným motorem (např. na žel. přejezdu) nedají nijak ztlumit přední světla - buď svítí potkávačky nebo DRL naplno.
Otázka: Dá se nějak nakódovat, aby se při zatažené ruční brzdě a spínači světel v prostřední poloze přeplo denní svícení na parkovačky? Zkoušel jsem nastavit vypnutí DRL při zatažené ručce, to ale funguje jen se spínačem světel v první poloze, tzn. jen když nesvítí zadní světla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...