Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

Ahoj zkoušel jste někdo čínskej kábl HEX V2 19.6 na octávce RS 180 KW vyrobené 1Q 2019? Zkusil jsem na půjčeným 18.9.1, píše nepodporovaný model,

psal jsem číňanovi zda-li to půjde, odepsal že nedoporučuje koupit, vzhledem k nestabilní komunikaci modelů 2019. Máte někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Cetl jsem 18 stranek, ale snad casem dam vsech 94. Jenom se chci zeptat, zda se tu neobjevil nekdo v okoli Pardubice, Hradce, Litomysle, kdo umi dokodovat. Hlavne mi jde o corner, vypnuti start stop, aktivovat druhou mlhovku, pripadne protoceni rucicek u budiku. 
Deaktivace AM pásma v rádiu,ESP a ESP Sport (ruzne rezimy ESP). Coming home, leaving home, asistent rozjezdu do kopce, automaticke zavreni oken pri  desti. Auto bude v zari,tak jeste je cas, ale proc se nezeptat predem, ze?

Editováno: , autor: Mahlpo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šikovné, zrovna jsem si říkal, jestli se to neobjeví i u O3FL? To se docela hodí, viděl jsem to na novém Pašíkovi. Jestli to rozchodíš i na O3FL tak se ti ozvu?

Viděl jsi Ferdo toto ? Nakódovat by jsi asi uměl, že?
Dokážeš odpovědět, jak to opravdu funguje - viz diskuze k tomu automatickému KESSY uzamknutí ?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, však to píše, že přijde 70 km/h a to tu značku ještě nevidí tj. reaguje jak na to co je v navigaci, tak na to co přečte ze silnice...

 

Toleranci = myšleno, že by mělo mít možnost si nastavit o kolik to má jet vždy víc....to je ale nesmyl, protože vždy si mohu na páčce přidat rychlost a nebo ubrat i v rámci fungujícího pACC. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...