Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

před 14 hodinami, Martab napsal:

Zkus:

Modul 09 – Central Electronics
- Adaptations 10
Leuchte2SL VLB22 Lichtfunktion C2 změnit na BlinkenlinksRampe
Leuchte3SL VRB36 Lichtfunktion C3 změnit na BlinkenrechtsRampe

 

Tak....nezkusím nic, protože Octa je 2019 a nejdřív musím vyměnit VCDS kabel za V2 verzi...:-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má někdo radu na vypnutí startstopu, které se "napěťovou" metodou přes VCP nedaří a "automatickou" funkcí taky ne? U té položky bývala hodnota včetně jednotky voltu. A podle všeho sice VCP zapíše hodnotu 12.1, ale už ne tu jednotku. S ničím ostatním (kromě dev menu Swingu) problém není, jen tohle je nějaké zakleté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, je mozne u novych modelu obecne zrusit kodovanim postupne rozvetsovani blinkru do strany? Prijde mi to jako strasny divadlo.  V te souvislosti by nekoho mohlo zajimat, jestli by zpusob rozvecovani sel otocit na zhasinani, myslim najednou rozsvitit a zevnitr ven zhasinat. Tento efekt se mi zda prijatelnejsi esteticky. Nicmene klasicke blikami povazuji stale za nejnormalnejsi.

diky Robert 

Editováno: , autor: Robert1010
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím mám Octavii r.v 2015 Ambiente výbavu a nemám aktivní HHC, je postup z videa správný? Doma mám VCDS 16.8 co jsem používal na O2, zatím jsem se zkoušel připojit na O3 a ověřit že není aktivovaný a podle videa skutečně není. Hodnota bytu odpovídá nenastavenému HHC, na videu je zmínka o zapsání hodnoty 23, případně 63, může někdo poradit, osvětlit? A ještě se zeptám, mám doma jedny MM tlačítka na volant z jiného auta a ve svém je nemám, chtěl bych je instalovat a používat, jaká musí být jednotka, aby to uměla a kde se aktivuje multifunkce. Děkuji

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ov-YplV5zAk

Editováno: , autor: tomas.t3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, JiVi napsal:

 není  to tajné řešení tajný na konkurečním webu?

 

Není. O teplotním i napěťovém způsobu vím. Auto je čerstvé ze srpna a zřejmě VCP neumí s jednotkou ve výchozím stavu pracovat. Na soukromém autu jsem vypnul bez problému a teplotu vyčte. U aktuálního auta napěťová metoda nefunguje (automatickou funkcí se sice zapíše, ale startstop je v provozu, manuálně nedrží nastavenou hodnotu i přes hlášku o korektním zápise) a teplotu nenačte vůbec. Ferda řešení zjevně zná, ale nechce ho říct. Resp. nechce ho říct mně.

 

Ovčáček: problém není v neznalosti obecného postupu, ale v tom, že ten postup na aktuálním autě ve výchozím stavu nefunguje. Prosím zkus se nevyjadřovat za každou cenu.

 

před 12 minutami, JiVi napsal:

myslim, ze postupy na verzi pred FL nefunguji na verzi po FL.. minimalne  na nastaveni  napeti aku

 

Ony jsou změny i průběžně, nemusí to být ani vázáno na FL. Už u první OIII jsem musel dělat jiné kódování HHC oproti obecnému postupu.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, neviete mi poradiť či v kódovaní vo VCDS pri svetlách ide nejako nastaviť rýchlost AFS svetiel natáčania alebo pod. ? :D preto že ešte pár mesiacov do zadu som tam zapol Diaľničné svetlá čo vypnem (zbytočnosť)  a videl som že Adaptívne svetlá boli vypnute tak som ich zapol... (myslel som že ak pôjdem nad 90 tak sa trochu zodvihnú čo nerobia). Všetko som zasa vypol no mám taký pocit že sa svetlá natáčajú do menšieho uhlu ako pred tým. Alebo sa mi to len zdá a toto sa nedá vôbec kódovať ? 

RV. 2014

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...