Přejít na obsah

Možnosti kódování u OIII


Pawouk

Doporučené příspěvky

V 15. 8. 2021 na 11:11, djtombstone napsal:

ja som to na Leone skusal takto nastavit ale aj tak to pustalo hned ostrek svetiel, jedina istota je mat vtedy vypnute svetla 🤷

Tak mně na Ovci to funguje dobře , nemám s tím nejmenší  problém . Hlavně si myslím , že je toto super na zimu , kdy nemusíte na teplou lampu stříkat ledovou směs !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ano viem,ze tam je navod ako to ostrekovanie oddialit ale mne to vypol nikde v centralnej elektrike 9 a potom daval nejaky bit a to neviem aky a tam to len odfajkol a bolo hotovo,takze to potrebujem najprv znovu spustit tam kde sa to vyplo a potom nastavit cez ten navod vyse.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Vás, po výměně H7  žárovek za LEDky mi maxidot začal hlásit chybu "zkontrolujte pravé tlumené světlo" a pak i u levého. Nemáte někdo postup jak tomu zamezit např. přes VCDS? Jedná se o Octavii 3, r.v. 2015 před FL. Je možné, že to v tomto vláknu je, ale jsme na stránce 121 a sílu to celé pročítat nemám. Tak mě nekamenujte a díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 9/13/2021 at 11:50 AM, bágr89 said:

Zdravím, mám 0ctavia3 1.4 tsi 110kw, r.v. 2016. V autě mám SmartLink, ale nemám ho aktivní. Ve škodovce za to chtějí 7000Kč. Umíte to někdo nějak obejít? Díky

ano, jsou lidi co to dokáží  aktivovat, ale nebudes to mit o moc levneji nez v autorizaku. A v autorizaku to mas i s papirem, zarukou atd.. Pak zalezi na tobe jakou pujdes cestou no .-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Já to mám takto a odkodoval jsem si to sám 👆Určitě se za to platit nemusí! Ale mám Columbus. Musí se k sw nainstalovat patch! Já jsem si přes OBDeleven aktivoval green menu přes které jsem na SD kartě rozchodil M.I.B tool který umí patch sw 1433 nainstalovat. Když je nainstalovaný, tak přes OBDeleven jsem aktivoval HMI sport což otevřelo v rádiu už Monitor výkonu. 

20210604_125921.jpg

Editováno: , autor: kvasimodo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ilco, mi zde na fóru poradil tento Link https://www.digital-eliteboard.com/threads/audi-vw-skoda-seat-porsche-m-i-b-more-incredible-bash-mhi2-q-vim-ifs-root-patcher-gem-enabler.494886/page-41. 

 

A podle tohoto návodu co zde ilco postnul jsem to udělal! 

Proštuduj a můžeš také zkusit 😁

Ale nejsem si jist jestli to bude fungovat i na Tvůj Amundsen! 

 

 

Editováno: , autor: kvasimodo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...