Kuchar7 198 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 @frenkyyy Ne, k tomu potřebuješ radary v zadním nárazníku, tedy hlídání mrtvého úhlu. Pokud bys měl hlídání mrtvého úhlu, měl bys i asistent vyparkování už aktivní. Quote Link to post Share on other sites
frenkyyy 1 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 (edited) senzory v nárazníku v předním i zadním mám. Jen funkci jsem nenašel Edited October 11, 2020 by frenkyyy Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,107 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Parkovací senzory a radary pro mrtvý úhel a asistent vyjíždění jsou dvě rozdílné věci. 1 Quote Link to post Share on other sites
LukášCBR 1,172 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 @frenkyyyJsou nutné senzory pod zadním nárazníkem, které jsou umístěny v prostoru pod zadními světly a také je potřeba mít couvací kameru. Tato funkce nelze bez tohoto HW dokódovat. 1 Quote Link to post Share on other sites
Kuchar7 198 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 @frenkyyy To je málo, parkovací senzory nestačí. Bez radarů to nerozchodíš, tady se podívej, o co se jedná (sice F3, ale O3 to má obdobně): https://wirer.sk/f3_bsd-rta/ Quote Link to post Share on other sites
komodo 15 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Parkovací kamera není nutná, ale musí v autě bejt mrtvý úhel. To jsou ty zadní radary pod blatnikama někde. 1 Quote Link to post Share on other sites
frenkyyy 1 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 tak to už asi nejde rozchodit --( no zkusím alespoň pořídit couvací kameru, kterou e-shop má na svých stránkách, jako možnost dokoupení a dodělání . Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,107 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 @LukášCBR kameru ten systém nepotřebuje a ani nijak nevyužívá, používá jen radary. Quote Link to post Share on other sites
Laxtly 0 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 @kvetosm Je to fake ch/lh, světelný senzor nemám. Quote Link to post Share on other sites
kvetosm 456 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 @Laxtly tím způsobem, kterym ti to delal ten znamy, tak to muzes nastavit defakto na jakou zarovku chces...ale cas tam nenastavis.. takze vzdy ti to bude zhasinat zaroven s interierovym svetlem, tak jako to mas ted 1 Quote Link to post Share on other sites
Octavka 33 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Je to presne tak, je tam par nevyhod, zapnes uvnitr ve voze int.svetlo a roznou se ti mlhy a zadni obrysova, coz je na prd. Nebo otevres dvere a sviti ti samozrejme jak uvnitr svetlo tak zase mlha a zadek. Samozrejme to po case zhasne. Quote Link to post Share on other sites
kvetosm 456 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 On 10/12/2020 at 9:25 PM, Laxtly said: @kvetosm Je to fake ch/lh, světelný senzor nemám. Quote Link to post Share on other sites
kvetosm 456 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 2 hours ago, Octavka said: Je to presne tak, je tam par nevyhod, zapnes uvnitr ve voze int.svetlo a roznou se ti mlhy a zadni obrysova, coz je na prd. Nebo otevres dvere a sviti ti samozrejme jak uvnitr svetlo tak zase mlha a zadek. Samozrejme to po case zhasne. Tak to není jak říkáš.. Světla se ti rozsviti pokud otevres dveře nebo odemknes auto a pak s eti zhasnou s interierovym světlem ... ale pokud sedíš v autě, mas zavřené dveře a rozsvitis si vnitřní lampicku , tak se ti světla nerozsviti . Nevím kde jsi na to přišel 😁 Quote Link to post Share on other sites
negio 0 Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Zdravím,viete mi dohodiť kontakt na niekoho z BA,kto mi vie nakódovať LED osvetlenie EČ prípadne aj dalšie drobné úpravy ako napr.osvetlenie hmlovkou do zákruty a pod.? Ďakujem Quote Link to post Share on other sites
Octavka 33 Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 (edited) Kluci tady to mate. Simulace LH a CH bez svetelneho senzoru. Prijemne sledovani. https://youtu.be/P1P34dhS99s Edited October 18, 2020 by Octavka Quote Link to post Share on other sites
kvetosm 456 Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Ještě jsi ale neukazal to jak sedíš v autě , rozsvitis si vnitřní lampicku a rozsviti se ti i světla 😁 Quote Link to post Share on other sites
Octavka 33 Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Mlhovky a zadni svetla se rozsviti vzdycky, pokud otevres dvere. Rucnim zapnutim lampicky jsou svetla vypnuta jak predek tak i zadek, coz je dobre. Quote Link to post Share on other sites
kvetosm 456 Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 No já to vím.. to jsem psal hned na začátku .. Ale ty jsi tvrdil něco jiného, tak jsem to chtěl vidět 😁 Quote Link to post Share on other sites
Octavka 33 Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Asi jsem zkousel vnitrni svetlo a mel otevrena dvere nebo nezamkl vuz a nezapl zapalovani, proto jsem to napsal spatne. Ted uz to je na 100% odzkousene. Quote Link to post Share on other sites
Langusta 2018 9 Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Dobrý den, s osvětlením koberců se světla rozsvítí, když otevřete dveře auta. Vypnutím stropní lampy se tato funkce nevypne, zkontroloval jsem. Quote Link to post Share on other sites
kvetosm 456 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Trosku nechapu co nam chces rict? Jaky osvetleni kobercu? JAk kdyz vypnes stropni lampy? jako myslis kdyz je vypnes rucne?? Pokud mas neco nastavene tak jak je popsano výše, tudiz nastavene nejake osveleni na interierove osvetleni tak to funguje tak jak bylo popsane.. Např. Otevres dvere nebo odemknes dalkou a rozsviti se ti dane svetlo ktere jsi tak nastavil ...zavres dvere nebo zamknes auto tak se ti dane svetlo vypne spolecne s interierovym osvetlenim.. to zda si mackas tlacitka na stropnim svetle na to nema zadny vliv. Pokud mas otevrene dvere a vypnes si rucne stropni svetlo tak samozrejme se tim nic nezmeni a svetlo ktere mas nastavene tak sviti bude dal Quote Link to post Share on other sites
Langusta 2018 9 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 (edited) Základní nevýhody řešení: - bez senzoru soumraku světla fungují stejně jak ve dne, tak v noci, - funkci nelze snadno zapnout / vypnout z rádia. Samozřejmě přepínač režimu osvětlení interiéru. (režie) nemá žádný vliv na práci takto naprogramovaných světel. A samozřejmě vnitřní osvětlení stále funguje. Edited October 20, 2020 by Langusta 2018 Quote Link to post Share on other sites
wirer 4,165 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 @kvetosmlangusta je poliak podla vsetkeho, pouziva prekladac. Preto niektore slova nedavaju zmysel Quote Link to post Share on other sites
kvetosm 456 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 aha :-)) Quote Link to post Share on other sites
OKI7 1 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Poradí niekto, ako nakódujem konfortnú funkciu otvárania a zatvárania okien, kde pridržaním vodičového tlačítka ovládania okien otvoríte alebo zavriete všetký okná Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts