Pompeus Posted September 28 Share Posted September 28 Co třeba změnou, kódování Ambientniho osvětlení? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted September 29 Share Posted September 29 Nie, aj to vedia az novsie rocniky. Mam 2017,ambient na radiu funguje, budiky to nepodporuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pompeus Posted September 29 Share Posted September 29 Mám taky 2017. A ambient mi funguje jak na rádiu, tak na budících Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roubic Posted September 29 Share Posted September 29 Vse je podle roku Rv mamka ma 2017/2 a ma budiky jenom zelene bez ambient ale kamos ma 2017/6 a ten uz ma budiky s ambient Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misor1994 Posted September 30 Share Posted September 30 Este je moznost zmenit "temu" budikov. Myslim, ze takyto zeleny pruzok s ciernym pozadim som mal uz na 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojnar Posted October 1 Share Posted October 1 Jestli je ten displej černobílý, žádný zelený proužek, ani jinou barvu, tam nedostaneš. Žes měl zelený proužek už na 2014 nebylo ročníkem, ale výbavou. Zkrátka měls barevný MFD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misor1994 Posted October 1 Share Posted October 1 Ved ja som nepovedal, ze to ide na ciernobielom, ale dakujem, captain obvious. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roubic Posted October 2 Share Posted October 2 (edited) ale ten zelenej prouzek jsem si kodoval na svojim superbu z roku 2016 a original jsem mel cernej vnitrek muze zkusit tusim ze to bylo adaptace a tube a pak tam je takhle jsem lehce zkusil dohledat jedno z toho muze zkouset Tube version (Adaptation, 0 to F) - Display Depiction (Adaptation, Version 1 to 4) Edited October 2 by roubic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacek1 Posted October 13 Share Posted October 13 Ahoj, mam O3 FL, fullLed - auto mam pres rok, mam problem se zadní mlhovkou - někdo se asi snažil dokodovat pravou zadní mlhovku, samozrejme se nepovedlo a auto mi hlásí při zapnutí mlhovek - zkontrolujte pravé zadní mlhové světlo… pres půjčeny obd adaptér a aplikaci carscanner jsem našel možnost dokodovat zadní mlhovku pravou - a tam je, ze je neaktivní- takze takhle to nevyřeším - dokáže mi někdo nějak pomoct? Díky Sáček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojnar Posted October 14 Share Posted October 14 ... anebo sehnat pravé zadní světlo z anglána a budeš mít jak vyřešeno, tak i budeš svítit 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetosm Posted October 21 Share Posted October 21 @Sacek1 takhle tezko rict co tam kdo napachal 🙂 člověk by to musel videt , aby to mohl ,,opravit " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roubic Posted October 26 Share Posted October 26 Ahoj potreboval bych radu od nekoho zkusenejsiho protoze ja uz vystrilel naboje 😂 dodelaval jsem aktivni tmps z pasivniho vse jsem nakodoval podle navodu pasivni odkodoval aktivni nakodoval ale asi jsem neco udelal spatne jednou za cas se mi objevi kontrolka kontrola tlaku kdyz se podivam tak ale gumy jsou nafoukle problem je ze tohle nejde vymazat jen tak musi to na pc viz video nema nekdo napad jak se zbavit tohohle problemu ? 79C3BE03-D883-4C1D-B14C-65BE6635D906.mov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pávek.. Posted October 29 Share Posted October 29 V 19. 9. 2015 na 22:16, ferda25 napsal: Nastavení adaptace čtení CAN(BAP) zpráv pro typ zprávy BCME. A jak to, prosím, nastavit aby tahle chyba zmizela? Mám stejný problém jednotka 5F chyba 7203. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pávek.. Posted October 29 Share Posted October 29 V 19. 9. 2015 na 21:35, tomasz. napsal: Podařilo se mi nakódovat: dotankovaní množství paliva na maxi-dotu, vypnutí ss, vypnutí pípaní nezapnutých pásů,HHC,druhou mlhovku, mlhovky zadní jako brz.světla, protočení ručiček,atd., ale kurňa se mi nedaří zrušit AM pásmo, tak aby mi neházelo chybu ve vagu. Pořád mi to hlásí - viz níže. Poradí někdo co dělám špatně ? Toto se snažím podle tohoto: http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/columbus-navigation-radio-modulation-am-deaktivieren.php Address 5F: Information Electr. Labels: None Control Module Part Number: 5E0 035 872 HW: 5E0 035 872 Component and/or Version: MU-E--ER 171 0141 Software Coding: 037301003C0000005011000100000200000000840000010000 Work Shop Code: WSC 73430 790 00063 ASAM Dataset: EV_MUEnt4CCONT 004052 (SK37) ROD: EV_MUEnt4CCONT_AU37.rod VCID: 63C3DB536ACAED2620-8036 1 Fault Found: 7203 - Function Restricted due to Missing Message(s) U1111 00 [008] - - Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 6 Fault Frequency: 5 Reset counter: 65 Mileage: 572 km Date: 2015.09.18 Time: 16:20:37 A jak jsi tedy tenhle problém vyřešil, prosím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovce Posted November 2 Share Posted November 2 Zdravím, manželce když zamyká či odemyká auto rozsvítí se i třetí brzdové světlo. A naopak nemá Škoda connect ani Infotaiment online. Prostě nemá na displeji Bolera tu červenou zeměguli. Jdou tyto věci aktivovat přes Car Scanner. Nikde jsem to nenašel. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojnar Posted November 3 Share Posted November 3 A na co tu červenou zeměkouli tam potřebuje(š)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovce Posted November 3 Share Posted November 3 Abych mohl aktivovat škoda connect 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roubic Posted November 3 Share Posted November 3 (edited) A mas skoda connect v menu ? Edited November 3 by roubic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts