Přejít na obsah

Nejede ani jeden reprák - kde končí druhý konec svazku kabelů repráků?


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

 

V koupené Octě I combi na jakékoliv rádio nehrajou všechny čtyři origo repráky. Svazky kabelů jsou origo. Každé rádio, co jsem zkoušel, tak vždycky hraje, ale nejede zvuk. V jiných autech rádia hrají. Kde prosím končí druhý konec svazku drátů repráků v palubovce? Jsou tam jen dva konektory a anténa. První konektor je napájecí (5 drátů) a druhý konektor je ke repákům (8 drátů + a -)

Mám podezření, že někde v palubovce je druhý konec konektoru repráků odpojený a nevím kde hledat? Nebo vedou všechny dráty od konektoru u rádia rovnou ke reprákům?

 

Přechozí majitel tam měl dle zbytku nalezených ucvaklých a odpojených kabelů v kastlíku spolujezdce zřejmě vysílačku a v kufru cd měnič a pravděpodobně i subwoofer - vše jsem vytáhl ven. Pod anténou na střeše je v blízkosti krabička - předpokládám, že je to originální usměrnovač? Z první konce krabičky vede kus antény na střechu ke anténnímu prutu a z druhého konce krabičky vede první anténa přes celej strop a sloupek až ke rádiu a druhá anténa do kufru, zřejmě ke CD měniči, co tam měl a visí tam v kufru odpojeně.

 

Všechny čtyři repráky samozřejmě v autě jsou a všechny jsou stále originálně zapojený.

 

Díky předem za odpovědi a přeji krásný den :)

Editováno: , autor: Joppien
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyřešeno. Bylo to rádiem. Původní rádio bylo extra špatný, mrtvý. Druhý zkoušející rádio bylo jinak zapojené a třetí rádio už zafungovalo :D U antény je přesněji zesilovač. V severských zemí to údajně měla spousta motoristů kvůli špatnému příjmu signálu, pokrytí, v dřívější době. Druhý kabel antény vedoucí do kufru byl zapojen na zesilovač GSM signálu, je to dokonce originál, který se s GSM montoval origo sadou i s držákem telefonu. Dnes už je to nepotřebné.

 

Přeji všem hezký den :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...