Přejít na obsah

1.4 63kw studeny start - problem s otacky, klepani


Doporučené příspěvky

Ahoj,

Mam Fabii II r.v2008 1.4 63kw, posledni dobou se me stava, ze po startu za studena mam nejprve otacky par chvil na cca 1000 a po par chvilich to nachvili vyskoci na 1100 a drobne cejtim od podlahy klepani, pravdepodobne od motoru jak jsou vyssi otacky, po cca 30s-1min otacky spadnou opet na 1000 a je to ok, kdyz se chci rozjet hned at me prijde takove linejsi, kdyz pockam az otacky spadnou tak to jede normalne. Behem jizdy nepozoruji zadny problem nic. Byl sem s tim u znameho pripojil to na VAG a zadna chyba nenalezena, tak nevim. Jinak je to jen, kdyz je motor studeny, pokud k autu prijdu treba po hodce co sem s tim jel tak je to OK a chova se to normalne je to jen, kdyz s autem jedu po delsi dobe = studeny motor?

Diky za jakoukoliv radu

M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 roky později...

Dobrý den,

Mám podobný problém včera ráno mi auto docela dlouho točilo při studeném startu.Nějak se mi to nezdálo tak diagnostika,ta nic neukázala. Celé dopoledne to chytalo na drb,večer když sem jel z odpolední tak mi to chytlo až na po 7. Stím že se rožla kontrolka motoru,EPC+nizký tlak oleje. Následně po uspěšném startu zhasli a já dojel domů. Dnes ráno opět ta stejná situace,při poslouchání mi to přišlo jako by auto jelo jen na 3válce. Po vypnutí zhruba za 3min jsem už normálně nastartoval jako by se nic před tím nedělo. Studený start,ale strašný. Může někdo poradit,zda neměl něco podobného nebo stejného a jak to vyřešil? 

Přikládám video večerního startu zhruba po 9hod stání.

 

Jedná se o škoda roomster 1.4 16V 63kw r.v.2008 najeto 137tis km

 

Editováno: , autor: HanesRoomster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...