Přejít na obsah

BridgeStone Potenza S001 225/40/R18


nenousek

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

S O3RS jsem dostal pneu ze subjektu, a teda spokojenje jsem byl mozna prni pulrok, dokud bylo sucho. Hned na pozim po nejakejch 7kkm zaly hlavne pri mokru prokluzovat, tedy jakoby moc vykonu a skocilo do toho ASR, nicmene moc vykonu ani byt nemuselo, stacilo kostky do kopce. Na suchu jsou relativne dobry, i kdyz uplne nejlip drzej pri teplotach rekneme 25'C a vejs. Kdyz je min a navic vlhko, je to mazec. Ted je na nich asi 18kkm, vzorek vypada porad az podezrele dobre, takze pocitam, ze tam soudruzi narvali moc tvrdou smes, ktera sice neubejva, ale taky moc nefunguje. Takze i premejslim, ze ty plneu proste zahodim a koupim novy, protoze mam obcas pocit, ze to je pneu spis tka na vikend na chatu ci do Lidlu. A na to si clovek nekupuje ereso, ze jo :)

 

Nicmene muj dotaz spis je, jestli jste mel nekdo podobnou zkusenost? At uz to byly tyhle pneu na novy okte, anebo treba jste si je sami koupili? Diky

 

Diky, N.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega tieto Turanzy zodral po zhruba 30kkm. Nestazoval sa na ne... to bola výroba r. 2014

Jas som zodral conti sc2 po 27kkm a potom dal p zero. Tie sú už takmer zodrate (teraz majú tak 2-3 mm) po cca 35kkm, no jazdné vlastnosti si držia slušne. Až na tú jemnú pilku som s nimi spokojný.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...