Přejít na obsah

Pneumatiky na eMBéčku 1100


PeterLuk

Doporučené příspěvky

Zdravím!

Chcel by som dať dokopy našu starú eMBéčku 1100 DeLuxe (r.v. 1969), väčšinu vecí čo potrebujem som si našiel, ale problém je, že auto má úplne zničené - až na rezervu - pneumatiky (mal by to byť rozmer 155/80 R14). Chcel by som sa spýtať, aké pneuamtiky používate a čo odporúčate? Našiel som na nete Toyo, Nankangy, Vraníky, Protektory Praha. Alebo máte niekto originál staré pneumatiky? Tie Protektory Praha ma celkom zaujali, cena nieje najhoršia, som zvedavý na slúbený test. Máte s nimi niekto skúsenosti? 

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvědom si, že původní gumy na embéčku byly ještě diagonální konstrukce - takže pokud chceš jo mocí mermo autentický obutí, musíš hledat takovýho výrobce, kterej ti dodá diagonálky. Jinak radiálky v tomhle rozměru (používal se i na Š100 a Š110 na začátku jejich výroby) by snad měl mít ve výrobním programu i Barum-Continental ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešit diagonálky nebo radiálky je blbost, má si dát i dobový vzduch, brzdovku, fridex, olej, aku ap.? Jsem veteranista ale ne ortodoxní. Jednu rezervu sice protektor or6 mám taky ještě doma, duše mám taky ale budou asi už řídké. Sežeň na vrakáči kola z užovek 105/120 a vem z nich duše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...