Přejít na obsah

Automatické dojíždění oken při zamknutí vozu


BrozikCZ

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

Tak tohle mne stve tak , ze mne to donutilo dat sem muj prvni prispevek od me registrace zde na forum v r. 2010...(vzdy mi stacilo jen cist)

Na F I jsem mohl okna jeste chvili po odstaveni auta okna zavrit/otevrit, popr. i z venku klicem davat nahoru dolu, nyni na F III aby clovek startoval???

To todle neni fakt vyreseno?

 

Edit: V tomto vlakne se to trochu resi...  VCDS a prirucka  od uživatele wirer  sekce 5.2 dvere a okna

Editováno: , autor: 1karlik
aktualizace-doplneni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby toto fungovalo musí se do dveří doplnit minimálně chybějící HW. Prodloužení doby na zavření z vnitřku také není to pravé- vyšší spotřeba elektriky.

SW řešení není v dohledu. Prostě je F3 v tomto směru oholená na kost na základní funkci stahování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...

FL se vrátil aspoň k jedné funkcionalitě z minula, a v dokonce jsem to v informacích k FL viděl jako "vylepšení". Ale aspoň, že tak.

Jinak nezavřou se automaticky po zamčení, ale jdou zavřít prodlouženým zamykacím impulsem, tj. podržení ruky na klice s keyless nebo zamykacího tlačíka DO. Stejně jdou i otevřít. Rovněž jdou minimálně od řidiče otvírat a zavírat jedním stiskem (u předFL pouze u řidiče ve verzi 4x el. okna).

Editováno: , autor: Lancelot
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si taky myslel že když budu mít org. alarm tak že se mi ty okna při zamknutí zavřou, tak jak mi to zřekli když jsem auto objednával a ono nic, tak jsem volal do servisu s tím že mám od výroby org.alarm a při zamknutí se mi okna nezavřou. Technik mi řekl že všechny alarmy které se montují do aut od výroby tak mají impuls dojíždění oken. Den a půl bylo auto v servise a zjistili to, co už všichni ví. Tak se mi omluvili a mě zůstal alarm za příplatek 5000kč. který umí jen vreskat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, musel bych se podívat do návodu jak rychle musí být to druhé zmáčknutí. Nebo před zamčením zmáčknout tlačítko na B sloupku. Tohle ale patří jinam. Tady se bavíme o oknech.  

A k tomu kontaktu s povelem alarmu na zavření oken. Jestli se to neplete s kontaktem na centrálni zámek. To ale bylo u staršich aut. 

A co sem dal @Mrštik to je stejná kategorie jak starý alarm, starý centrál. Dnes si to musí povídat s Řj na piny bych to rohodně nepřipojoval.  Stejně ten prodejce byl fakt navýši.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ani, vyskúšam. určite dám vedieť. zatiaľ mi to nenapadlo využiť túto funkciu, ale uz byva teplo a tak sa hodí vyvetrat si aspon na chvilku auto pred jazdou.

 

len pre istotu, aky je spravny postup? - stlačiť a stale drzat odomykanie? alebo stlačiť odomknutie a potom este raz a stále držať kym sa otvoria?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 8. 5. 2019 na 14:20, wirer napsal:

Niekde sme to rozoberali. Schemy uz mam, ale neporovnaval som. Malo casu

Wirer, už jsi řešil možnost výměny HW s dojezdy z face Fabie? Hodně by mě zajímalo, jestli je něco takového proveditelné a co vše by to obnášelo. Při současném horku... :doh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...