Přejít na obsah

Tažné zařízení Roomster


Doporučené příspěvky

mno ja sam sem si na jednoho nabehl. :smich: byl to lehounky tukanec, kdy by jen zapruzily narazniky. Takhle sem mel diru v narazniku. moje chyba jasny. :kuk:

Na druhou stranu sem nekolikrat videl, ze pri vetsi rane se tazny ohnulo, nebo i utrhlo a stejne naraznik rozbilo. Navic se zbytecne prasi a vypada to osklive. ;)

Beru ale Vas nazor a rozhodnuti :palec2: jako odstraseni tech za Vama to funguje ( aspon u me) Myslim, ze jsme se o tom uz nekdy driv bavili, tak soryy nechci spustit nejakoui vasnivou debatu. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Napster Když vidím na tvých fotkách, jek je to tažný zrezlý tek si mohu jen blahopřát, že jsem si nechal namontovat originál tažné přímo ve výrobě na svou OCII. Švagr si také nechal domontovat na FI neorigo pevné tažné zařízení a má to všechno po pěti letech totálně skorodované, prostě děs. Já na své OCII mám po čtyřech letech všechno jako nové, stačí to jen umýt.

Kdybych chtěl někdy dávat ženě na její FII tažný, tak jedině origo od Škodovky, prostě je někdy lepší si připlatit za kvalitu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak jsem slíbil, tady je foto origo závěsu na Rooma. Ten nárazník neřešte, není tam ještě difuzor.

Jo a taky jsme se tu někde bavili o zadních mlhovkách. Po namontování závěsu mi už taky svítí obě strany zadních mlhovek. Před tím svítila jen levá.

post-3972-1240530820_thumb.jpg

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Origo nebo ne, to je jedno. Beru to tak, že i to odnímatelné taky nedělá škodovka, ale bere ho zrovna třeba z Náchoda. A jak píše mrmobil, tohle je objednáno v značkovém servisu pod jejich kodovým označením. Cena tohodle závěsu je včetně elektroinstalace stejná, jako toho odnímatelného samostatně. s montáží ve značkovém servisu do 6000,- Kč. ( včetně přihlášení na evidenci vozidel.)

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Pro ty co tady řešili redukci na třináctipólovou zásuvku. Já jsem po koupi OCII v roce 2005 hned začal shánet třináctipólovou zástrčku na svůj vozík a nakonec jsem ji koupil v Německu v servise u benzínky. Stačilo jen říct že potřebuji štekr na VW. Cena byla šest euro, takže asi 150kč. Jinak u nás v česku se snad nedá koupit dodnes, alespoň neznám žádného prodejce, který ji má v nabídce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám tažné origo Škoda sundávací (slyšel jsem, že např. v Rakousku můžeš mít s pevným docela problém - opravte mne, jestli se mýlím), chtěl jsem to hlavně kvůli nosiči kol na tažné zn. THULE, a protože jsem předpokládal, že budu vozit více kola než zapřahat vozík, nechal jsem si v servisu s montáží tažného namontovat 13-pinovou zásuvku - ptali se mne před montáží, jakou budu chtít (F3K Třebíč). Následně jsem koupil v Bauhausu Brno redukci cca 300,- Kč a když občas zapřahám přívěsný vozík,

požívám redukci. Od jara do podzimu ale vozím kola, takže zapínám elektriku bez redukce. Držák na tažné - THULE G5 908 mne stálo cca 9000,- Kč a jsem s ním velmi spokojen. Kupoval jsem jej z IO, netušil jsem ani jak funguje, ale je to špička, za ty prachy to stojí, jednoduchá a rychlá montáž, drží skvěle, každému kdo vozí kola, to můžu doporučit, zvlášť když Room je vyšší a montáž na střechu je náročnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...