Přejít na obsah

Centrální zamykání originál-závada


rdrahota

Doporučené příspěvky

Ten "program s tými obrázkami" je značková dílenská příčurka ve formátu .pdf zobrazená na monitoru a okopírovaná jako "screenshot" následujícím postupem:

1) zobrazím potřebnou stránku v .pdf programem Adobe Reader, pomocí změny polohy a měřítka si roztáhnu obrázek na celou obrazovnu;

2) na klábosnici stisknu klávesu "PrintScreen";

3) otevřu si program Windows Painting alias "Malování";

4) na plochu v Malování kliknu pravým myšítkem a zvolím možnost "Vložit" = kopie obrazovky vytvořená tím PrintScreenem se vloží do obrázku;

5) vlevo nahoře ve volbách Malování zvolím postupně "Soubor" - "Uložit jako..." a zadám/vyberu si název obrázku, formát v jakým chci aby byl uloženej i místo kam ho chci uložit. 

Konkrétní formát .bmp je "bitmapa" neboli uložení každýho pixelu obrázku ve formě dat přesně korespondujících s jeho polohou (adresa pixelu), jasem a konkrétní barvou. Má sice nejlepší rozlišení a přesně odpovídá původnímu zobrazení, ale je neskutečně žravej na objem spotřebovanejch dat. Formát .png vypadá na monitoru až do velikosti 32" - 40" srovnatelně jako .bmp, ale zabírá třetinu datovýho prostoru, formát .jpg sice vypadá hůř, ale zabere ve srovnání s .bmp desetinu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha jasné niečo ako elsa? Všetko okolo toho mi je jasné len som chcel.vedieť názov toho programu. Inak dnes som to rozobral čiže ten cudlik treba ťahať smerom hore a kyvanim do strán to ide krásne vybrať. Našiel som tam pretrhnuty kablik ktorý som narýchlo spojil ale zamykanie sa dverí pri zavreti to odstránilo, možno je poskodeny ešte nejaký no dnes som na to veľmi nemal čas pozerať tak skúsim nabudúce. Ale dik za radi.

IMG_20160817_143832.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 8. 2016 at 18:37, Casy napsal:

Teď nevím , jestli tlačit zhora nebo tlačit nahoru to fífo dle obrázku v příloze , pak vyhnout .

1.bmp

Zdravím.
Ale to je pořád ta strana v A sloupku auta.
Mě ta druhá část zlomeného drátku zalezla někam dovnitř do té gumové přechodky a nevidím ho.
Je možné nějak vyndat tu druhou část gumové přechodky (viz obrázek označena zeleným obdélníkem) z řidičových dveří??

1.bmp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...

Zdravim hosi máme doma Fabiu 2 r.v 2006 autu nešli otvárať okná nevyhrievalo zrkadlo a blbol centrál káble v prechodke boli zlomené 3 sú opravené okná sa otvárajú zrkadlo vyhrieva ale centrál blbne ďalej niekedy počas jazdy skočí a cvakne a dnes som si všimol že aj keď dávaj kľúč do spinacky a idem ako keby štartovať ani nie v polohe jedna a už cvakne tak isto po vytiahnutí kľúča cvakne nestretli ste sa niekto a tým čo to je ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...