Přejít na obsah

Auto v Praze - jak zabezpečit?


Pawlisko

Doporučené příspěvky

Změna :D 

 

Dnes mi ráno volal strýc, že mi zapomněl říct, že centrál občas nefunguje u spolujezdcových dveří :D Proto bylo auto zamknuté, ikdyž... vlastně skoro... takže si někdo všiml, že je odemčené a prostě si do něj vlezl :) 


Snad brýle poslouží a USB nabíječku prodá aspoň za padíka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakékoli zabezpečovací zařízení je pouhou překážkou pro zloděje, nikoli zárukou že auto nikdo neukradne. Tedy ano, cokoli je lepší než nic, ale spoléhat se na to nedá...



Edit: nejlepší je údajně skryté tlačítko, ale většinou když chtějí ukrást celé auto, tak ho naloží, neodjíždějí s ním. A fetkám je to jedno, ty poničí auto, když už nemohou odjet, tak ho nasráním poničí, nebo rovnou zapálí...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zabezpeceni jsem venoval docela dost casu, protoze mi auto uz ukradli. Prestehoval jsem se do Prahy a tady je to na dennim poradku. 

 

Kdyz mi ukradli auto, tak ho odtlacili od baraku a tam ho zrejme nastartovali nebo natahli na prives. S tajnym vypinacem by k tomu v pohode doslo taky, navic existuje lano, tazna tyc apod. 

 

Se zamknutym Zederem nenastartujes, tj. musis minimalne nekolik minut hledat kabel ke spojeni a predevsim, auto ti bude jezdit dokolecka, takze ti ho nenatahnou na prives a ani pomoci lana nebo tyce neodtahnou.

 

Kdyz parkujes mezi autama, tak se zamknutym zederem ani to auto nevytahnes, protoze se ti opre o druhy auto. 

 

Mechanicky je ten trezorovy zamek privareny k ridici tyci, takze aby si to dal pryc, zabere ti minimalne hodinu, nez se do toho dostanes, vsechno to rozkuchas a das novou ridici tyc.

 

S odtahovkou s ramenem se Octavie moc nekradou, na to jich je hodne, staci si vybrat jinou. 

 

Takze "k hovnu" je mozna tak tvoje znalost zabezpecovacich moznosti auta. Ty super vypinatka, zamky radici paky, tyc na volante, super alarmy apod srandy, ty jsou fakt pro pobaveni. 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...