Přejít na obsah

střešní nosič - hagus


angel.CZ

Doporučené příspěvky

Těžko říct, taky jsem to řešil. Dá se kolem 1500 sehnat originál Škodovácký, jen je pak třeba dokoupit ochranné nálepky na střechu. Za 4k by se dalo sehnat i Thule v modulovém systému nebo Atera. Chtěl jsem vozit kola, nakonec jsem si namontoval tažný a kola vozím tam. Systém uchycení za rám se mi nelíbil a několik podrápaných střech jsem viděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím též řeším tuhle věc akorát na rakev kola max výjmečně. Koukal jsem na thule a ty se pohybuji od 3 k ale to mi přejde docela dost když rakev povezu max 1 krát do itálie na lyže a pak několikrát v čr za zimu na lyže. Na netu jsem viděl že se prodávají i origo škoda držáky ale jaká to je kvalita to nevím. Jinak ano na kola je nejlepší držák na kouli s tím souhlasím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

ahoj, tak po delší odmlce jsem zpátky. to je fajn, že je to lepší vzadu, ajenže nemám tažné... což znamená cca 9-10k za tažné + nosič taky cca 3-5k ... to už raději budu jezdit těch pár výletu do roka vlakem či taxíkem :-D než dát 15000,- za dovoz kola :-D

O tom, že mám vzadu LPG a tedy váha na zadek auta už je tak o 70kg vyšší a ještě tam rvát tažné + nosič+kola + třeba pár baglu, tak můžu menit zadni nápravu každý rok :-D

ale jinak díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...