Přejít na obsah

Kdy spíná ventilátor chlazení


S0T0

Doporučené příspěvky

Zdravím, měl bych dotaz, kdy Vám teď v tomto počasí spíná ventilátor chlazení? Mám teď většinou krátké trasy 15ráno/15 odpoledne, s ohledem na provoz pianko...a jak dojedu domů tak ventilátory nic. Ručička teploty na 90°C, tak jsem nechal auto drkotat cca 10min na volnoběh na sluníčku, ventilátory neseply, teplota stále 90°C (dle budíků), hadice od chladiče teplé (aby taky ne že...) ale normálně šly zmáčknout. Po odpojení čidla na nádržce s chl. kapalinou začala blikat kontrolka, takže asi v poho...  Je toto v poho, popřípadě jde "nuceně" vyzkoušet zapnutí/vypnutí?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vycvaknout ramecek kolem radia, povolit 4 sroubky a vypojit konektory. Nedelam si legraci, toto skutecne spusti saharu. Na diagnostice ale potom budou zapsany chyby, ze doslo ke ztrate komunikace, takze ve finale stejne diagnostiku potrebujes. (Nepotrebujes, muzes tam ty chyby nechat, ale to bys asi nechtel.) Pokud se chces nekam pohnout, tak je stejne idealni mit diagnostiku. Takze bud si ji z Ciny za 500 Kc porid nebo se domluv s nekym kdo ji ma... Odkud jsi?

Jinak mozna jde sahara spustit i jinak, treba odpojenim nejakeho cidla, ale v tom ti neporadim. Nevim jak... :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...