Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, právě sem udělal GO motoru, a pořad mi nejde do hlavy, co mohlo byt příčinou takto zničeného motoru.

Motor jsem takto koupil, takže nevím co se s ním dělo předtím bohužel. Turbo jsem zkouknul a vůle nemá, jen malinko houká.

Myslel sem si že se v minulosti potkal motor, ale to mi lidi říkají že by byly obtisklé ventily a ne takto vydůlkované???

A nechápu proč jsou na dvou pístech drážky pro kroužky vymlácené? a kroužky i prasklé (na jednom pistu kus vyštíplý).

Máte nějaké teorie co se tomu motoru v minulosti mohlo stát? Když jsem ho kupoval tak normalně běhal v autě. Pak se ukazalo že žere olej-bodejď by ne :-D 

Díky za rady a spekulace co mohlo byt příčinou :) Jestli jen nějaké cizí těleso jako havarované turbo, praskle rozvody, nebo jen debil

DSC_1206.JPG

DSC_1205.JPG

DSC_1188.JPG

DSC_1172.JPG

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

To je pravda, prehliadol som sekciu.

Ale bez ohladu na druh vstrekovania, VIFko malo ucinkovat na hlave piestov (myslim pri tom TSIckovom). Asi tam bude ina zrada.

Editováno: , autor: sk0d@
Vloženo (editace)

Tak to těžko říci. Ale když si zaspekuluji, tak mohl píst ulámané kousky pístu namlátit do hlavy. Na obvodu pístu je kousek rovné čelo a ty "obloučky" v hlavě jsou v rovině s dělící plochou, takže mezi pístem a hlavou v těchto místech není v horní úvrati mnoho místa. Když se tam něco dostane, tak se to slisuje. V jiných místech spalovacího prostoru je místa víc, tak se tam ty kousky jen odrážely.

Ale možná to bylo něčím úplně jiným. :-)

Každopádně bych se z toho nehroutil.

Editováno: , autor: McMatej

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...