Přejít na obsah

Jaká kola z lehkých slitin?


ferokulda

Doporučené příspěvky

Zdravim,
mám teď na UPíkovi 14" plecháče a chci mu pořídit nějaký 15" kola z lehkých slitin (liťáky). Auto má základní bílou barvu a nevím, jaký design kol mám zvolit. Máte někdo bílýho UPa (popř. Citigo) a jaký tam máte kola?
Díky.

Editováno: , autor: ferokulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

my máme na bílým CG bílý Apusy a taky to vypadá pěkně. Na zeleným CG jsou v černé barvě a spolu s rychlejma pruhama to vypadá jako celek taky dobře. Ale esi fakt maj Aurigy za tu cenu tak neřeš nic jinýho a jdi do toho.

EDIT: přidány fotky bílých kol (na špinavým autě, pardon) a jednoho detailu jak to vypadá když se to škrábne o obrubák

20160805_151136.jpg

20160805_151144a.jpg

20160805_151156.jpg

Editováno: , autor: Joseamigo
doplnění fotek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen nevím jak to bílý kolo bude vypadat po případné odřenině (od obrubníku, od kamínků)? Počítám, že kola budou stříklá bílým lakem a základ kola bude mít klasickou stříbrnou (hliníkovou) barvu - při odřenině to bude asi dost vidět že?

Joseamigo: Můžes sem dát fotku jak to vaše Citigo s bílýma kolama vypadá?

Editováno: , autor: ferokulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po skrabnuti obrubnikem to bude vypda blbe jako na stribrynch a cernych ... u cernych ej yvhoda ze se skrabanec za chvilku zasere a splyne :) JInak skrabanec na bile se bdue mnohem lepe opravovat nez na stribrne ... Jdi do nich, jak tu psali kluci, maji je a v akci a za 1200 origo funglovky, to je zadarmo .... ja mam na svem zelenem cerne a k tomu cerne spoilery, difusor a zatmavena okna avypada to take pekne ... premyslim o cerne strese a mozna tech pruhach ...

K tve bile bud bile a nebo cerne kola... stribrne ne, ty jsou takove obyc ... Nejvice se mi zamlouva na bile ten cerveny pruh s tema 16", ale to chce podvozek dolu a ty 16" jsou jina cenovka, i gumy pak.

Prohledej obrazky a urco vyberes ....

https://www.google.cz/search?q=citigo&espv=2&biw=1920&bih=911&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJnsWtgarOAhUHaRQKHVB6AuEQ_AUIBigB#q=citigo&tbm=isch&tbs=ic:specific,isc:white

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Běláci už jsou doma, vypadají celkem dobře. Teď ještě musim sehnat středový krytky s logem VW, to bude si taky pálka. Jinak brzdový třmeny vpředu a bubny vzadu mám v plánu natřít červenou barvou, tak snad jako celek to bude vypadat dobře, pak dám foto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Moc pěkný, ty Aurigy vypadají super :). Pokud by byl čas a chuť, vyfotil by si, jak vypadají kola jako celek na autě? Mám taktéž bílého prcka a trochu se bojím, jestli to nebude vypadat jako celek moc jednolitě. Původně jsem se chtěl na nová kola vyprdnout, ale když jsou ty Aurigy za tuhle cenu tak jsem docela nalomenej :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krytky jsem koupil origo, vyšly asi na 1200 Kč. Číslo dílu už nedohledám, ale když vezmeš tu škodováckou krytku s sebou do WV prodejny, měli by je najít. Jinak jsem dal také krytky šroubů kol, vypadá to daleko lépe, číslo dílu: 1Z0 601 173 041. Ty vyjdou asi na 400 Kč.

Stihnul jsi ty Aurigy ještě za tu lepší cenu? Koukám že už ta akce neplatí.

Editováno: , autor: ferokulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za link kol117 na tom obrázku vypadaj trochu podrápaný, ale za tu cenu by to šlo risknout. Ty rozměry 65 - 56 (vnější - vnitřní?) odpovídají? (zatim to nemám s čim orovnat)

Taky mám v záloze variantu "samolepka".

 

Přemejšlim, jak by asi vypadaly bílý... asi by znak nebyl moc vidět - i když na origo stříbrných poklicích s bílým středem je chromovanej znak vidět dobře, ovšem je o dost větší...

DSC09421.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...