Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

...používal jsem kombinaci LG Mirrordrive https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.mirrordrive&hl=cs (nutno zakázat notifikace pro jiné než LG telefony) s RockScout - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carconnectivity.mlmediaplayer&hl=cs   a Button Savior - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.swkey.nonroot&hl=cs

 

Myslím, že se to zde již psalo. Jinak aktuálně bez LG MirrorDrive, jelikož mám odblokovaný obraz za jízdy... takže vlastně pustím RockScout, v něm vidím Button Savior a spustím si plochu...a odtamtud již pustíš cokoliv, ale nefunguje horní lišta a kontextová menu. Ideální to není, někdy to musím i 2x/3x nahodit, jelikož se to odpojuje...ale pak to drží. Rozhodně lepší než Sygic popř. platit jim za Mirrorlink verzi...

 

PS : Nemám rootnutý telefon

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro některé pisatele připomenu, že co je v betaWaze se nevynáší ven, Nikdy. Kvůli takovým už museli změnit systém betatestování a přístup mají jen někteří (ověření uživatelé) na určité věci. 

Ohledně Waze v AA, se opravdu zatím netestuje, jen se vyplňoval formulář pro případné zájemce na testování. Dokončují se jiné potřebné projekty. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takový postřeh z AA. Pokud zároveň používáte WhatsApp (WA), může se stát, že při příchozí zprávě z WA se vám loopne zvukové upozornění na tuto zprávu, často po následném  odpojení USB kabelu od AA, zůstane pípání aktivní i v mobilu a pomůže jen jeho restart. Vyskytuje se to v případě, že jste nastavení WA přenesly ze starého mobilu na nový a na původním mobilu byl nastaven zvuk upozornění, který se na novém mobilu nevyskytuje fyzicky. V takovém případě WA pošle do AA nějaký výchozí zvuk a způsobí loop. Chvíli mi trvalo než jsem na to přišel, protože v základním nastavení WA jsem měl právě výchozí notifikaci, která se nainstaluje společně s WA, jen jsem zapoměl, že u přítelkyně mám jiný zvuk a ten v novém mobilu nebyl.

 

Výše zmiňované nastavení WA se přenese, pokud vytváříte zálohy do googledisk a tyto nasajete zpět po oživaní WA na novém případě reinstalovaném tel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Tenhle dotaz asi patří sem.

Při propjení telefonu přes ML, spustím Waze, přes AA, na Amundsenu. Pokud mám displej telefonu aktivní, Waze funguje. Když displej telefonu zhasne, zamrzne i Waze. Pokud telefon "probudím", chytne se znovu i Waze.

Mám v AA nastavení Screen on,  Always on, ale přesto Waze mrzne. Telefon Samsung S7.

Nevíte prosím co s tím ?

Editováno: , autor: HynekV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, Martin Bednář napsal:

Nerozumím větě "Při propojení telefonu přes ML, spustím Waze, přes AA.....".  Jestli používáš klasicky AA a v něm Waze, tak jaké propojení přes ML?

 

Máš pravdu, špatně jsem to formuloval.

Waze spustím v AA. A potom nastávají výše uvedené problémy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 17. 1. 2018 na 15:41, Martin Bednář napsal:

Zkus stáhnout poslední verzi AA (shodou okolností vyšla dnes), zda to nepomůže:

https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=android+auto

Pak bych zkusil přeinstalovat Waze.

 

Tak už to mám vyřešené. Měl jsem v telefonu (Samsung S7) nastavený střední úsporný režim. Když jsem ho vypnul, už mi Waze při zhasnutí displeje jede jak víno :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HynekV - zrovna jsem to chtěl napsat, tyhle problémy s funkčností čehokoliv při zhasnutém telefonu jsou téměř vždy způsobeny nastavením uspávání aplikací, zvláště se to projevuje u různých přehrávačů. Funguje to navíc různě v různých verzích Androidu případně dle toho, zda máte nainstalovaný nějaký "šetřící" program jako Doze či Greenify apod.

Je vhodné určité aplikace (přehrávače audia, navigace, cokoliv, co chci aby fungovalo při zhasnutém displaji) nastavit tak, aby se neuspávaly, např v Androidu 6 Využití baterie/Další/Optim.využ.bat./Všechny aplikace a vypnout ty, které mají běžet pořád.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎17‎.‎1‎.‎2018 na 15:41, Martin Bednář napsal:

Zkus stáhnout poslední verzi AA (shodou okolností vyšla dnes), zda to nepomůže:

https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=android+auto

Pak bych zkusil přeinstalovat Waze.

Ahoj snažím se rozběhnout AA jak mám stáhnout AA do telefonu...vyskočí tam na mne několik verzí a za nimi napsáno arm , arm 64 atd...

A stáhnu rovnou do telefonu a pak rozbalím apku v telefonu?

Omlouvám se za asi hodně laické otázky :-(

Díky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už to běží AA, mám to v angličtině, jde to do češtiny?

Google mapy běží super i hlasové ovládání, pak jsem koukal že tam je telefon (takže bude místo handsfre fungovat AA? ...jdou i SMS?) a je tam hudba - google play - tzn. jen z internetu nebo i co mám v telefonu?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...