Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Caute, android auto mi zacal citat spravy z Whatsapp-u so silne anglickym prizvukom (napr. niekto mi posle spravu v slovencine, ale AA tento sa tento slovensky text snazi precitat ako keby to bol anglicky text a cita to skomolene),

doteraz mi AA citalo spravy normalne v Slovencine.

 

Neviete co s tym?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 2. 2020 na 18:39, brrrrm napsal:

Mňa zaujíma, čo sa chápe pod pojmom vyresetovať aplikáciu Google... v Nastaveniach - Aplikácie - Google som našiel len vymazať vyrovnávaciu pamäť alebo vymazať úložisko vyhľadávania Google.

Odinstaloval jsem Google aplikaci, která se tím dostane do původní tovární verze (odinstalovat úplně nejde). Potom jsem dal vymazat mezipaměť a vymazat data úložiště. Potom ještě u ní nastavil v Obchod play, aby se automaticky neaktualizovala. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 x by malo stacit? (aj s restartom)

Vsetky starsie verzie som vymazal.

 

Takze na 10x sa to podarilo, akurat sa mi nezdalo, ze neberie (arm64), skusil som inu verziu a podarilo sa. Uvidim zajtra cestou do prace.

 

Screenshot_20200304-211539_My Files.jpg

Takze cesta do prace bola bez AA, zatial funguje na mobile, na displeji navigacie nie. Z prace to bolo o tom istom. Pyta si to dalsie povolenie, uz neviem co by som este mal povolit.

 

Ktoru verziu (arm64 alebo inu treba mat nainstalovanu pre Adroid?)

 

Screenshot_20200306-054354_Samsung Internet.jpg

 

Podarilo sa mi app uviest do prevadzky, v pravom hornom rohu displeja pribudla ikona pocasia, zatial vsetko funguje.

Poznamka: nesmu byt zakazane ziadne "volitelne podmienky" v nastaveni. Mobil vypise co treba povolit aby app fungovala spravne.

Editováno: , autor: robon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám Samsung Galaxy S10 a android 10. Poslední dobou mi po připojení auta Fabia III k mobilu přes Android auto aplikace docela často padá. Navigace v pohodě naviguje a z ničeho nic najednou obrazovka infotainmentu zčerná a objeví se hláška: spojení bylo přerušeno. Pak musím restartovat mobil a dokonce někdy i vypnout a zapnout zapalování u auta. Nevíte, prosím, čím to může být? Aplikaci mám aktuální (sama se aktualizuje každý měsíc z Google play). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne odchádzajú koncovky na USB C kábloch, po čase sú voľné a nedržia. Keď som taký kábel používal vo Fabii bez držiaka mobilu, pomaly na každej prudkej zákrute sa mi prerušilo spojenie, ale potom sa rýchlo obnovilo. Skús iný kábel, kľudne aj klasickej dĺžky. Miesto vypínania zapaľovania stačí na asi 10sek držať stlačené tlačidlo ovládania hlasitosti a rádio sa reštartne aj za jazdy.

 

Inak krátky kábel je šikovný, ale občas sa na mobil treba pozrieť a s krátkym káblom to je dosť obtiažne. Aspoň čo som testoval jeden 23cm. Teraz mám 50cm, už je to omnoho lepšie, dá sa ovládať mobil, dokonca aj spraviť foto z auta, avšak v MC stále nezaplatíš mobilom bez odpojenia od AA. Originálnym káblom Samsung to šlo. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny experty, nějak se nemůžu domluvit s navigací Waze. Když ji pustím na mobilu v aplikaci android auto, vše frčí jak má, ale když propojím mobil s autem a pustím Waze, tak navigování nefunguje. Veškeré ovládání aplikace bezproblému funguje, jen nechce navigovat. Jako by nedokázal načíst GPS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...