Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...
V 10. 5. 2022 na 13:54, stonek napsal:

Mám 2021/03 a AndroidAuto Wireless naprosto bez problému. Telefon OnePlus.

Zajímavé. Je otázkou jaký máš přesně typ telefonu a s jakou verzí systému. S3 s MIB 3 a OnePlus Nord2 si bezdrátově neškrtne ale přitom všechny podmínky pro bezdrátové AA splňuje. Jsem kvůli tomu měnil mobil. Jiné telefony např. Samsung A52 nebo GooglePixel 6a s Androidem 13 frčí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Mne Coolwalk nabehol včera ráno. Predvčerom cestou z práce ešte nešiel. Po chvíli testovania všetko funguje pekne. Čakám už len, kedy príde update na Waze, ktorý podporuje dlaždicove zobrazenie. Superb 2022, MIB3, Motorola Edge 30 Ultra telefón. Nie je to závislé na modeli auta, ale na telefóne a na tom, kedy Google povolí Coolwalk pre konkrétny telefón.

 

Jedine co mi vadi je ten cierny pas na vrchu displeja, kde sa android auto nezobrazuje (akoby AA nevyuzilo celu obrazovku displeja). Robi to od novoty, aj predtym ako nabehol Coolwak, takze to nim nie je urcite. Aj na videach na Youtube, kde ludia ukazovali Android Auto na MIB3 v Superbe mali na vrchu displeja to nevyuzite miesto. Takze to vyzera byt zial jeho vlastnost.

 

IMG_20230209_165839258_HDR.jpg

Editováno: , autor: pejok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, deto napsal:

- ikony ale nemam vlavo, ale dole

Ikony sa v nastaveniach dajú prepnúť. Treba mat tu možnosť "Zobrazovat rýchle ovládanie aplikácií" vypnutu. Keď je zapnutá, ukážu sa ikony dole a napr. spotify tam ma vtedy priamo tlačidlá back, forward, player/pause.

IMG_20230211_111024295_HDR.jpg

IMG_20230211_111041892.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi se teda moc nelíbí. Na s mám Samsung S10e se na Amundsenu zmenšila využitá plocha displeje - černý pruh nahoře a dole, myslím i trošku po stranách. A bez zapnutého  "Zobrazovat rychlé ovládání aplikací" se nedá jednoduše zavěsit telefonní hovor. Tím, že na VC už nenaskočí automaticky menu telefonu, jako mi to dělaly předchozí obyč budíky, to je jediná možnost, jak jedním kliknutím zavěsit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Messenger cez AA mi nefunguje už pomaly niekoľko rokov, ale napríklad SMS sa zobrazujú a mám pocit, že aj Whatsapp (nie som si istý). V príslušných appkách však nenájdeš kompletnú históriu svojich správ z mobilu/servera, iba správy doručené počas tohto pripojenia cez AA (káblovo/bezkáblovo). Veď aj na obrazovke ti píše, že história správ počas tejto jazdy sa nenašla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám AA rádio a nově jsem si koupil Samsung S22 ultra. S ním jsem ještě trošku víc nešťastný než s předchozím S20 FE. Co mě krká:

 

1) Mobil se už prostě nechce vejít do nabíjecího kastlíku co škodovka vymejšlela nejspíš tak 10 let dozadu. Vzhledem k tomu že většinou mobil lovím až mám zařazení Péčko nemůžu ho přes šaltpáku ani dostat ven.

 

2) Rozpojuje se to. Kabel mám 30 cm píchnutý do USB vedle mobilu. Ale zkusím nějaké alternativní kabely..

 

3) Největší problém - nahovno to nabíjí. Mám jeden USB-C kabel co ukazuje nabíjení ve wattech. Při zapojení do USB vedle kastlíku na mobil to ukazuje cca 6,5W což je FAKT málo. Opět USB nabíjecí technologie roku 2012? Blbý je že ve starým autě se mi mobil jen za jízdu z práce nabil klidně o 15-20% za půlhodinku. Tady? Jedu přes hodinu, mobil horkej a nabije se o 1% (stále se bavíme o tom že jede navigačka v AA).

 

Máte někdo nějaký rady/tipy co s tím? Především ta trojka mě krká před dovolenou kde denně bude mobil navigovat třeba celej den. Možná řešení je bezdrátovej modul. Ale odrazuje mě cena, nebo spíš nejistota zda to bude fungovat..

 

P.S. Ještě jsem měl revoluční nápad, bohužel NEfunguje. Na navigaci použít nějaký starší mobil bez simky a můj mobil dát nabíjet na pořádnou nabíječku. ALE - problém je že AA vždycky násilím na HF připojí ten mobil co je na AA na kabelu. Zkoušel jsem gůglit a údajně tento hack řešení nemá a fungovat nemůže. Dokonce jsem zkoušel na tom mobilu co dám na kabel zakázat bluetooth ale aktivací AA to vždycky BT zapne a připojí na HF ten mobil s AA..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...