JSvoboda Posted May 17 Share Posted May 17 Zkousel jsem AA a mirrorlink. Aa ok a mirror link se nelze spojit s hlaskou at zkontroluju mobil zda to umi. No myslim ze to umi mam sam. S21 FE. Nevite nekdo pls co se s tim da delat? Dalsi vec: myslel jsem ze po sparovani s AA a mirror pujde treba youtube na obrazovce ale nejdou ani videa zadny poustet ve vlc treba. No jeste se na to mrknu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamoun Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) mirror link je uz dlouho mrtva technologie ... u samsungu urcite (už od Androidu 10) .. existuji postupy, jak to cele zprovoznit ... ale standardne proste ne ... Edited May 17 by hamoun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l79 Posted May 17 Share Posted May 17 @JSvoboda tohle by ti mohlo pomoct. How to install Fermata Auto & Screen2Auto on Android Auto "CoolWalk" Watch Youtube - YouTube Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSvoboda Posted May 17 Share Posted May 17 Diky. Takze jedine AA. Ale normalni cestou skrze AA na displej columbusu proste zadny video z youtube nebo Hbo z mobilu nedostanu je tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martab Posted May 17 Share Posted May 17 Ne, AA není uzpůsobeno k přehrýávání videí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l79 Posted May 17 Share Posted May 17 Youtube není problém, to je v tom videu co jsem zde dával v odkazu výš. A tohle je i na klasické videa How to Play Video in Android Audio with these 5 Best Video Players (larkplayer.com) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSvoboda Posted May 17 Share Posted May 17 Tak to uz je uplny scifi to co je na tom videu... To se na cely yt vyprdnu radeji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktortom5 Posted June 7 Share Posted June 7 Mám dotaz,podařilo se už někomu rozchodit AA s S23 Ultra??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigboban Posted June 7 Share Posted June 7 Mám S22 ultra a nemyslím si že by to měl být rozdíl. Fungovalo to přes kabel a funguje to i přes bezdrátový modul z číny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_e_n_e Posted June 8 Share Posted June 8 (edited) Pošli prosím link na ten bezdrôtový modul. Ja som rozbehal cez kábel na S23 Ultra. Avšak použi kvalitný kábel. Mal som jeden z Číny a nefungovalo to. Kúpil som z Ali kvalitnejší a ide bez problémov. Edited June 8 by r_e_n_e 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigboban Posted June 8 Share Posted June 8 https://www.aliexpress.com/item/1005005171218960.html Mám ten o doláč dražší s tím hrbem. V čem je rozdíl nevím ale funguje mi to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapitan9 Posted June 9 Share Posted June 9 (edited) V 7. 6. 2023 na 19:34, doktortom5 napsal: Mám dotaz,podařilo se už někomu rozchodit AA s S23 Ultra??? Taky jsem nemohl rozchodit AA s tel.Samsung SS22 ultra. Koupil jsem originál kabel Samsung a vše jak po másle. Edited June 9 by kapitan9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velkytom Posted June 9 Share Posted June 9 Tak on to ani nemusí být originál Samsung kabel ... stačí když to bude datový a nikoliv jen nabíjecí kabel ... bo není kabel jako kabel :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endy666 Posted August 4 Share Posted August 4 Zdravim, podelim se o problem, ktery se mi vyskytl s AndroidAuto. Pouzivam jak dratove (na dlouhe presuny), tak bezdratove (pomoci AAWireless) s telefonem Samsung S23. Vsechno fungovalo bezvadne, ale na dovolene z niceho nic pri pripojeni kabelu to hlasilo, ze se nepodarilo navazat spojeni (presnou hlasku uz nevim). Nepomahal jiny kabel, ani jiny port, dokonce ani jiny telefon. Bezdratovy AA jeste fungoval. Druhy den prestal fungovat i bezdratovy AA se stejnou hlaskou. Nejdriv jsem zkusil dat autoradio do tovarniho nastaveni, ale to nepomohlo. Pak jsem udelal 2 veci naraz: restartovat autoradio (podrzenim tlacitka zapnuti vic jak 10 sekund) vymazat data a cache pro AA v telefonu. Pote zaclo chodit zase AA bez problemu. Nevim, ktera vec pomohla, ale kdyby se to nekomu taky stalo, tak to vyzkousejte. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamoun Posted August 4 Share Posted August 4 tak jednou za 14dní mi to udělá taky a pomůže restart autoradia ... jednou (za ty dva roky?) jsem musel (v AAWireless) odebrat a znovu přidat telefon .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koudy Posted September 14 Share Posted September 14 tak kdyby měl někdo zájem nechám mu úplně nový tento android adapter https://www.aliexpress.com/item/1005005171218960.html bohužel mě v autě nefunguje. Určitě to bude verzí radia nebo starým mobilem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p2p Posted September 14 Share Posted September 14 Cena a je to na anroida nebo jabko??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koudy Posted September 18 Share Posted September 18 tak vyzkoušeno na jiném autě s jiným mobilem adroidem a vše plně funkční... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemelka71@gmail.com Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago V 14. 9. 2023 na 18:48, koudy napsal: tak kdyby měl někdo zájem nechám mu úplně nový tento android adapter https://www.aliexpress.com/item/1005005171218960.html bohužel mě v autě nefunguje. Určitě to bude verzí radia nebo starým mobilem. Ahoj, odkud jsi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts