Přejít na obsah

Odblokovanie obrazu počas jazdy COLUMBUS OCTAVIA III


Doporučené příspěvky

Viem, že sa to robí nejako cez diagnostiku, ale som zo stredného SK. Zatiaľ si robím prieskum, že kto to robí v okolí Martina, Ružomberka, Lipt. Mikuláša atď. Ale zatiaľ díky za ponuku a za ochotu. A aj cenová orientácia ma zaujíma. A aj to, že keď sa to raz odblokuje, tak či je to už na stále a či sa to odblokovanie nezruší pri následnej aktualizácii COLUMBUSA. Díky za odpoveď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nie som síce odborník, ale čo som zisťoval tak sa to robí cez kábel a princíp vraj spočíva v tom, že štandardne sa vypne obraz pri rýchlosti 5 km/hod a tým odblokovaním cez ten kábel sa tam dá nastaviť a zmeniť napr. rýchlosť na 250 km/hod a tak sa to už ten obraz nebude vypínať počas jazdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Nazdar Cosby- nedajú sa ti dodosielať správy tak ti to postnem sem:

Hore si spomínal, že budeš mať cestu cez Ružomberok 30.09. mohli by sme sa teda stretnúť, mal by som záujem o to odblokovanie obrazu počas jazdy na Octavii III/ Columbuse. Na akej cene sa vieme teda dohodnúť? Prípadne ak sa ti dajú odblokovať aj rôzne iné veci ako napr. natáčanie spätného zrkadla pri cúvaní, privretie okien za dažďa atď. Máme dve Octavie III. tak ak by sa ti dalo aj spomínané veci, tak by sme ich radi odblokovali na obidvoch autách. Díkes za odpoveď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...