Přejít na obsah

Vyber alu kola na zimu Superb 3


MTX

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Také jsem objednal rozměr "17" a též tmavé na zimu.  Měly by lépe pohlcovat odpružení při jízdě např.přes zmrazky a nenechávat vše jen na tlumičích pérování.  Letní z prvovýroby jsou "18". DOT na 2 pneu 30 týden 2016 a zbylé dvě dokonce 3116, což je výroba až příští týden. Zřejmě už to mají od pondělka, nebo od půli týdne přenastaveno na kalendářní týden další. V každém případě prodejce psal do meilu, že pneu jsou ještě teplé, hmmm. Nebudou to tedy žádné .. "uloženky"  (Continental Winter Contact TS 850 P ).  Jelikož ta novinka letošní ( TS 860 ) se vyábí pouze v menších rozměrech.

IMG_20161027_075539.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyto zimní si chceš tedy pak po zimě nechat jako by letní a jen to prohodit na diskách mezi sebou, jj.  Já mohl na bazoši koupit "19"  origo  škoda na SUPa, ale rozchodil jsem to a zůstal při zemi ..  Ptal jsem se několika lidí co jezdí Teslami, jaký rozměr kupovali zimní, jestli totožný se zimními, či jak. Ti co měli 19 šli na zimu na 18.  Zkrátka na zimu lehce užší a lehce vyšší. Ale chápu ty ,co se rozhodnout to mít pro celý rok totožné. Mohou to měnit ty disky jakkoliv se jim zamane. Nakonec nad 7J x 17 vyhrál 6,5 x 17 a nebudou problémy při origo sněhových řetězech.  Kupovat nějakou rádoby napodobeninu a hrotit to třeba středícíma podložkama, to jsem zamítl hned. nehledě na možné potíže při STK, či při případném plnění pojišťovnou. Ti přeci rádi hledají dlouho a zodpovědně jen proto, aby se pokud možno vyhli svému plnění ..  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak Ferdo. Zdravím do Strakonic.  Také jsem čerpal u nich v E-shopu na kompletních sadách kol.  Vyhráli černé, menší, obuté v Conti a kompatibilní na řetězy. Někdy bych si výhledově u Tebe něco prímového .. nakódoval, ale to asi pak do SZ. Měj se

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zimni-sady-kol/kompletni-zimni-kolo-17“-triton-pro-superb-iii-cbx215557hb85px/0/1/24/43/1001

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...