Přejít na obsah

Vyber alu kola na zimu Superb 3


MTX

Doporučené příspěvky

No, znám bráchu, dost pochybuji, že bude kolem auta běhat s několika štětkami. Berte to pohledem obyčejného uživatela auta, ne detailera, co kolem toho pořád lítá a něco leští. Nehledě k tomu, že v zimě to na ulici není zrovna to pravé ořechové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tejto trojice hlasujem určite za Antares. V tejto farbe sú viacmenej raritou, určite to bude dobre vyzerať na aute, a potom auto na cestách. 
Čo sa týka umývania, vzhľadom na farbu by som to moc neriešil, ten brzdný prach nebude až tak vidieť. Každopádne mne sa osvedčilo omývať disky Antares kefou (vyzerá skôr ako metla) ktorá je na samoobslužnej umyvárni. U nás jedna tlačí nenormálne množstvo peny (ružovej, s vôňou višne!) a za euro s tým dokážem umyť kolesá viac než dôkladne, väčšinou ostane ešte čas aj na postriekanie auta to penou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, stanmar napsal:

Já ty Antaresy ještě naživo v antracit odstínu neviděl

To je možná i dobře ne? Budeš unikát :). Já se antracitové barvy taky bál, protože taky nebyly mnou vybrané kola nikde vidět v realu, jen tady na fóru... ale na živo (zatím jen vedle auta) vypadají antracitové Perseus fakt dobře. A k té červené se budou Antares určitě hodit, viz fotky od @Adam Rýpar... 

 

Editováno: , autor: JirikHL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dej vědět, jestli je chceš vidět naživo:)) Čistě černé (např Zenith) vypadají naživo hrozně podle mě. Jinak údržba je ještě fajn, dá se s šikovností žít s jedním kartáčem na kola. Brzdný prach není tolik vidět, velká výhoda proti stříbrné. Cassiopea vypadá dobře, byla ve výběru na 2. místě. Je ale pravda, že antracit a Antares jsem krom našeho ještě neviděl, bohužel ani Perseus. 

Editováno: , autor: Adam Rýpar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Také jsem docela řešil disky na zimu, aby vydržely a zároveň vypadaly hezky i když nebudou zrovna čisté ( což je v zimě skoro pořád ). Chtěl jsem origo rozměr, abych nemusel řešit přepis v TP ( jen ET jsem dal menší ). Nakonec jsem vybral Brock B37 DS - 8Jx18H2 - ET35 - 5x112  - Ø66,6/57,1 - 12,5 kg/ks. Mají za sebou první zimu a jsem spokojený.

20211022_142123.jpg

20211108_180927.jpg

20211108_180939.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

tak zalezi, kolik tam mas ted  a jakou mas sirku disku ...

mi pri sirce 8'' vejde vepredu ET 29 (ET44-15) a vzadu ET 34 (ET44-10), aby to vypadalo podobne ...

vzadu uz bych JA pro nenapadnost a normlani jezdeni urcite vic ven nesel

 

ono to na fotce nevypada, ale zas tak moc mista uz tam neni ... 

20230108_080303 (1).jpg

20230108_080408 (1).jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam origo 19" et 44 a 15mm podlozku a auto mam este snizeni a niceho se nedotykam. Akorat letni. Spis nez kontaktu kola s lemem bych se bal od bordelu na silnici kteryho je pres zimu vic. Vidim to i ores leto po deti co je na dverich nachytanyho za kaminky, pred tim bylo bez podlozek a bordel tam nebyl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...