Přejít na obsah

Performance Sound Generator


Weithfisto

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

chci se zeptat, hlavně majitelů OIII RS TSI, jestli Vám při sport režimu okolo 4000-5500 nerezonuje tne sound generátor až do takové podoby jakoby to nechutně pištělo. Takový vysoký zzZzzZZz zvuk  :kol-48:

 

Jelikož zatím auto zajíždím, tak mu nechci dávat čočku abych to pořádně odzkoušel jestli je to úplně v háji a kdy přesněji to dělá, takže s tím zatím nepojedu do servisu ať pak nejsem za debila.

 

Tak kdyžtak díky za info a můžeme tady z toho udelat Topic ohledne všeho čeho se sound generátor týká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo nemá možnost kódování doporučuji jednoduše odpojit konektor přímo na generátoru.

Práce na 10 minut (generátor je v ose auta pod čelním sklem, přístup z motorového prostoru, pod černým plastem - ta polovina na straně řidiče,je lépe sundat i stěrače). Neobjeví se žádné výstražné hlášení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz mam mod normal tak to ani moc slyset nejde, dela to nejvetsi humbuk u sportu, taky mas DSG ? Trebas je to mezi manualem a automatem jinak nastavene, ale je pravda ze teprve zajizdim motor, takze zacne moc velke toceni nepraktikuji. Mno max to pak natvrdo odpojim kdyby me to moc sralo. Dik za echo kde to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiez mam tento problem. Mam RS TSI DSG a v rezime Sport to je priblizne v tych otackach ako pises dost pocut. Je to velmi otravny zvuk :/

 

v tomto videu je v popise napisane ze ten zvuk pochadza odniekial zo stresnej konzoly, tzn. z casti kde je skrinka na okuliare.

 

Citujem:

If you listen closely there will be some strange noise within the audio while accelerating. This is actually not from the sound generator but from a loose (plastic) part on the roof console that started vibrating at certain speeds. Of course thats't not the way its supposed to be and the dealer was able to fix it immediately.

Editováno: , autor: budgingjet
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem testoval SG v benzínové RS u prodejce, hned jsem si všiml, že to rezonovalo krátce ve vyšších otáčkách, před přeřazením. Šlo to jako by z bočního levého  A sloupku, myslel jsem si, že je tam nějakej problém ve sloupku (něco uvolněného), upozornil jsem na to prodejce. Ale nevím, jestli máte na mysli tenhle zvuk, nebo jiný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...