Přejít na obsah

sklápění zadní sedačky


jurdadavid

Doporučené příspěvky

Už jsem pochopil, nebylo to těžké náhodou, že ve Fabii ani ve III generaci v kufru po sklopeni zadních sedaček rovina nebude. Nicméně bych rád věděl, zda se sedačky sklápí jako v dřívějších generacích, taj, že se sedák nadzvedne, a pootočí k předním sedadlům a pak se teprve sklopí opěradla, nebo pouze jde sklopit opěradla a ten sedák je tam na pevno?

 

Snad je to pochopitelné, ale na video recenzích sem našel spíše tu druhou variantu, kdy sklopí pouze opěradla a u Rapidu ten sedák je šroubovaný... Jak je to u te fabie III? Byli jsme dnes jednu roční projet, ale já vůl na to zase zapomněl. 

Snad je to stejné u krátké i combi?

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Ďakujem pawouku už viem čo si to mám dokúpiť za priechodky :) v servise mi povedali že to meniť netreba :D pri montáži poťahov MAD mi zadný sedak vytrhli a hovorili že treba vymeniť tie predne dve úchytky/průchodky (cenovo vraj pár centov) :) len ja kým som prišiel do servisu tak som aj zabudol čo to vlastne bolo a tam už tvrdili že sa tam nič meniť nemusí. 

Editováno: , autor: Helmic-Svk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám Škodu Fabia Kombi III paket Trumpf, minulý týden jsem si ji vyzvedával. Byl to skladový nový vůz. Montoval jsem zadní potahy kvůli prckovi  a jen 1x jsem odklopil zadní dělený sedák dle návodu a pokud ho chci zacvaknout zpět, tak nedrží moc pevně, lze lho ehce nadzvednout.. Je tam v sedačce zapěněný měděný rám a černý, ten se  se dává do oček Měly by do sebe zaklapnout, ale nedrží to moc pevně. Byl jsem s tím v servisu v ČL, auto jsem kupoval v Týně n. Vltavou, takže tam servis padá.

V SAN PLUS mi tvrdí, že musím vůz u nich nechat (nejbližší termín září) a přijede někdo ze Škodovky a nafotí si to, poté se čeká na schválení a je dost možné, že si to mohu hradit sám dle technika z ČL, což se mi vůbec nelibí, když jsem měl auto sotva dva dny.  Vyřízení reklamace může trvat až měsíc, což je nesmysl, abych byl tak dlouho bez auta.

Také to někomu nedrží tak pevně, případně mi poraďte nějaký lepší servis např. v Mladé Boleslavi. Mám to cca 45km, to se ještě dá.

Děkuji

Editováno: , autor: solin.petr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
před 11 hodinami, MilanHos napsal:

Nedělal chybí tam ty úchyty

Při porovnání získaného prostoru (viz fotodokumentace viz výše) jsem přišel k názoru, že bych nic nezískal. Vyplním prostor na podlaze za předními sedačkami až do výše povrchu zadních sedaček a potom mohu bagáž nakládat po celé ploše zadních sedadel včetně vyplněného prostoru a to vysoko dle potřeby třeba až do stropu se zajištěním. Asi bych nechal uprostřed průhled pro zpětné zrcátko. Prohloupil jsem, na podzim po totální havárii Octavie (ne mojí vinou) jsem koupil HB. Chtělo to combi, silnější motor, 6 rychlostí. jezdím v létě i dvakrát k moři až k Albánii 1500 km vždy na měsíc. No, manželka dostane prostor na jedny sandále, blůzku a kraťasy, půjdeme na nuda a tam nic netřeba vozit. Jinak díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...