Přejít na obsah

Vypadávání potkávacích světel


Pep10

Doporučené příspěvky

Ahoj, z ničeho nic začala vypadávat potkávací světla, jedu, přestanou svítit, vyměním žárovky, fungují, když je jen prohodím, tak nefungujou. Po nějakém čase se dají opět vrátit a chvíli zase fungujou, dokavaď nepřestanou. Prasklé nejsou. Relé? Spínač? Co s tím? Díky.

Fabie 2006

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prohozením myslíš výměnu levou za pravou? Já bych tipoval spínač světel, ale jsme v sekci fábule 1, ty ještě měly posilovací relátka na světla - "dvojky" už mají světla spínaný přímo spínačem u kolena ... Podle toho bych šel i kontrolovat věci. Určitě to chce nějakej měřák a mít možnost kontrolovat celistvost kabeláže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Wojnar napsal:

F1 má pomocné/odlehčovací relé na světla?
Ptám se, protože mi to přijde divné, když to nemá ani O1 a ani Felda to neměla.
Že to v podstatě je taková anomálie.

Měl ho favorit, měla ho i felina - a taky jedničková fábule minimálně do faceliftu. Se všema jsem jezdil a minimálně pro přepínání potkávací/dálkový měly relé, protože při přepnutí to v útrobách jejich palubovky hezky výrazně CVAKLO. U fanouše i filcky se k tomu přidávaly problémy s navlhlým reléovým boxem nad nohama spolujezdce v případě, že netěsnilo čelní sklo - pak si světla dělaly co chtěly. Dvojkový fábule už žádný relátko nemají, protože ho nemá ani room (elektrika je u FII a R až na drobný odchylky identická).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, jedničková po fl. Prohodil... Jednu jsem vyměnil, druhou prohodil a nic, po chvíli jsem ty dvě (novou a starou) prohodil a vše šlo. Pak jsem zkusil zpět tu původní, ale nesvítila, když jsem je prohodil s tou druhou původní, tak to zase svítilo. Druhý den nastartuju, zapnu světla a zas nejde ani jedno. A takhle celý týden. Vyměním, prohodím a jdou. Teď je to ale zas chvíli v cajku, tak snad se to umoudřilo. Takže se zkusit podívat na to relé?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...