AntonioB721 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Ahoj ,chci zeptat jestli někdo s jistotou nevíte,obsahuje předplacený servis standart i výměnu oleje v DSG? Ptal sem se prodejce ten mi odpověděl měl by,ale měl by neznamená že opravdu tento úkon je opravdu ve službě zahrnut.Dostal jsem produktové podmínky předplaceného servisu kde se píše pouze o výměně motorového oleje. Minulí týden jsem nejprve psal na stránkách škoda na chatu tento dotaz a bylo mi odpovězeno že pravděpodobně ne opravdu úžasná odpověď,po té jsem ještě zavolal na info linku kde mi bylo řečeno ať pošlu svůj dotaz mailem což jsem udělal ale po týdnu žádná odpověď. Rád bych se dopátral odpovědi . Díky všem podminky.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 (editace) A když jsme u toho, v jakém intervalu se mění ten olej v DSG a třeba i v haldexu? Editováno: 1. Září 2016, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 dsg 60000km, haldex každé 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Přímo v tom odkaze podmínek najdeš odpověď.... Pokud je výměna DSG oleje (předpokládám, že se tedy bavíme o 6 DSG) součástí předepsaných úkonu servisních prohlídek, tak ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 1. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Díky moc,mám objednaného 206 kw,proto jsem pátral ohledně výhodnosti předplaceného servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaMMBoX Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Zdravím vespolek, čeká mne taky servisní prohlídka v 60 000 km v rámci předplaceného servisu standart. Moje otázka je, jestli se musí garančka dělat u dealera, kde jsem auto koupil (bylo mi to tak jím řečeno) nebo lze kdekoli u jiného autoriz. servisu? Jsem s velkým díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 2. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Přesně tak dealer mi řekl,že předplacený servis je díky elektronickým servisním knížkám zanesen do systému a auto se v rámci předplaceného servisu dá servisovat u jakéhokoli autorizovaného servisu Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 (editace) před 21 hodinami, JaMMBoX napsal: Zdravím vespolek, čeká mne taky servisní prohlídka v 60 000 km v rámci předplaceného servisu standart. Moje otázka je, jestli se musí garančka dělat u dealera, kde jsem auto koupil (bylo mi to tak jím řečeno) nebo lze kdekoli u jiného autoriz. servisu? Jsem s velkým díky! akorát ti prodejce lhal můžeš servisovat kde chceš, servisní smlouva je vázaná na VIN auta, takže i kdybys auto prodal, tak nový majitel servisní smlouvu můžu využívat dál. Editováno: 2. Listopad 2016, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 U prodejce,kde se auto koupilo by se měla dělat například oprava poškození,kterou kryje pojištění,protože je tam nižší spoluúčast,je uveden, jako domovský autoservis. Ale i ten se může změnit na jiný, když se s autem pohybuješ jinde.Tak bylo řečeno mě. Jinak jsem též dotazoval předplacený servis standart a výměnu oleje v dsg.Info linka škoda odpověď nejasná, a docela trapná,neprofesionální..Napsal jsem u počítače přes chat a odpověď ještě horší: "jak už vám odpověděla kolegyně na tel.. ".Takže to je jeden oddíl. Ale určitě musí být součástí, jak psal tragédie v jzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Tohle se mi moc nezdá, spoluúčast je v pojistné smlouvě a pojišťovně je úplně jedno, kde si auto necháš opravit... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Není. Občas je sleva za domovský nebo partnerský/smluvní servis. Domovský je jeden z mnoha smluvních a partneský je jakýkoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 jaký je v tom pro pojišťovnu rozdíl? Spoluúčastníš se přece na výši způsobené škody, proto nechápu, jakou roli tam hraje servis... Která pojišťovna to takhle má? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Pro pojišťovnu je to jedno. Ale prodejce, co auto prodal chce nepřijít zkrátka. Zvlášť když na auto dal velkou slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 V 15. 12. 2016 at 12:22, janmatejicek napsal: jaký je v tom pro pojišťovnu rozdíl? Spoluúčastníš se přece na výši způsobené škody, proto nechápu, jakou roli tam hraje servis... Která pojišťovna to takhle má? Napr skodovka svym zakaznikum nabizi pojisteni... resp zprostredkovani zvyhodnenyho pojisteni od kooperativy/allianz/cp obrandovane jako "skoda pojisteni" jednou z vlastnosti je, ze v jednom vybranem servisu mas vyhody, mimojine - o stupen nizsi spoluucast z havRijka - odtah auta odkudkoli z evropy pri nehode do domivskeho servisu a tam opravu - delsi dobu vypujceni nahradniho auta pri pojistne udalosti z hav a tusim ze jeste neco malo k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Předplacený servis můžete využít v rámci ČR u každého autorizovaného partnera ŠKODA Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Máte už nikdo s jistotou potvrzené, že se předplacený servis standart týká i té výměny oleje v dsg? Je mi divné, že pokud se podívám na cenu servisu standart např na 100tis km,stojí u všech Superbu stejně, jestli dsg,nebo manuál. 26tis Kč, jestli jsem se dobře díval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.