Přejít na obsah

Mirrorlink problemy


Doporučené příspěvky

Mam problem s pripojenim cez Mirrorlink, radio Bolero, telefon Samsung Galaxy A3 (2016). Niekedy sa pripoji hned a niekedy hlada a potom vypise, ze telefon nie je kompaktibilny s mirrolink. Pripojenie mirrorlink v telefone samozrejme povolene. Nemate niekto podobne skusenosti? Je problem v telefone alebo v Boleru? Dik za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zial odpojit/pripojit nepomaha, funguje jedine odpojit, vypnut motor, vypnut radio a znova, aj to nie vzdy pomoze. Pride mi, ze je to na principe nahodnych pokusov. S radiom som nerobil nic, predpokladam, ze chyba asi bude v telefone, predsa len tam clovek instaluje kde co, takze mozno nieco blokuje pripojenie. Problem je, ze ani restart telefonu nepomoze. Som zufaly...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahojte,

 

ako tak sa mi podaril rozbehat mirror link na sony xperia Z3 compact, ale mam tento problem, ze pokial si nastavim navigaciu waze na obrazovku infotaimentu tak sa mi zrusi akonahle sa dam s autom do pohybu, neviete ci je to takto normalne alebo sa to da nejako zrusit aby po rozjazde sa navigacia zrusi a vypise ze funkcia mirror link je deaktivovana pocas jazdy. A ked sa poca sjazdy skusam dostat do aplikacii v mirror linku an infotaimentu tak to nejde, je neaktivne.

Po rozjazde sa mi z automatickyrusi navigacia waze na obrazovke a vidim ju iba na mobile

Takze vyuzitie pocas jazdy u mna nejde. poradi niekto?

dakujem

WP_20161104_003.jpg

WP_20161104_001.jpg

Editováno: , autor: ondrisek
vlozenie obrazkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
V 17. 3. 2017 na 19:01, Martin Bednář napsal:

Ja bych jenom doplnil. Kdo A3 2015 upgradoval na Android 5, nebo Android 6, tak tam uz Mirrorlink je.

To mi hlava moc nebere. Na mirrorlink je třeba certifikace výrobce telefonu. Přehráním androidu z verze starší na novější software dojde ke změně certifikace ? A už vůbec nerozumím tomu, když dohraju nějakou aplikaci ( např. Android auto ), že by se zprovoznilo připojení mirrorlink na necertifikovaném zařízení. Provedl jsem desítky pokusů jednak s telefonem Samsung J5  ( dohrán ofiko Android 6.0.1, instalace Mirrorlinku apk. i android auto apk. a spojení přes mirrorlink ani ťuk ), pokusů se Samsung S2 s alternativní ROM od asi 10 výrobců - a ten samý výsledek ( od Android 5.0.0. až po 7.1.1)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak můžu ti potvrdit, že spolehlivě pustím pouze přes android auto, mirror se mi povedl hned po nahrání té aplikace a fungovalo v tu chvíli oboje, teď když jsem to naposled zkoušel tak už mirror zase ani ťuk,pouze AA.Telefon A3 2015 s a. 6.01.Mirror v něm je. Jestli tam před aktualizaci software nebyl to nevím.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Android Auto a Mirrorlink jsou dvě různé funkce, ani jedna na sobě nejsou závislé.

Mirrorlink má málo telefonů.

 

Android Auto, ač není v ČR zatím oficiálně podporováno, tak se dá stáhnout /viz. odkaz výše/.

Pro jeho funkci je potřeba Android 4. a více, takže poběží na širším spektru telefonů.

 

Na MIB II. generace, která se do Superba chystá to bude fungovat i přes novou aplikaci ŠKODA One App, která se připravuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si neprozřetelně koupil Sygic (Car verzi s dopravou), ještě než mi SUPIII/MR17 dorazil. V pondělí jsem hned po převzetí napároval mirrorlink a jal se navigovat a ejhle - Není podporováno za jízdy. Zajímalo by mě, kteří soudruzi udělali chybu, jestli v SA nebo u Sygicu. Psal jsem na Sygic a bez reakce.. No nic mějte se před touto navi na pozoru ať nespláčete. Nakonec jsem skončil u Android auto s Google maps a ve výsledku možná ještě lepší, hezčí mapa (škoda jen, že GMaps neumí ukazovat cajty a radary), plno funkcí, čte to SMS, WhatsApp dá se tomu diktovat text atd..

Občas sice má Android Auto slabší chvilku s přehrávačem muziky, drhne to a asi dvakrát mi do provedlo soft-reset Samsunga S5 Neo, ale je to snesitelné... Jaké jsou vaše zkušennosti s Android Auto, případně Sygic via Mirrorlink?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mirrorlink ani Sygic me nepresvedcil.

Pouzivam uz pouze AA. S aplikaci spokojenost. (Z principu me stve, ze Skoda oficialne pro nas trh AA nabizi, aplikace ale neni uvolněná pro ČR. Udajne se Skoda nedokaze s Googlem domluvit. Tezko rict. Jeste ze se da alternativne stáhnout.)

Jedine snad občas ztratim signal gps. Ale to bude spis problem telefonu, nebo pokoveneho předního skla. USB mi i pri zaplem AA v pohode dobiji telefon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš bych řekl, že Škoda přecenila své možnosti a nechápe, že Google bude i bez firmy Škoda, ale obráceně to bude pro druhou stranu větší problém. Rozhodně to tu nepodávej stylem, ten zlý Google....

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...