Přejít na obsah

Výrobní vady a špatné zpracování Superbu III.


Lokutus7323

Doporučené příspěvky

před 49 minutami, stanmar napsal:

Chyba je to hlavně na straně dodavatele, pár let nazpět měla část nových aut hodně brzy po výrobě problém s kvalitou chromových lišt okolo oken a nezáleželo na modelu. 

Takže to, že je něco nakrásně originál neznamená ve finále, že je to i kvalitní díl. Bohužel. 

Škodovka se potýká s různou kvalitou i dalších dílů. Někdy se to řeší i změnou dodavatele. 

 Jako presne to sem rekl pri reklamaci ze sem cetl ze to svadrj na chemii, ale rovna lista s flekama a zned na to navazuje u trojuhelnikovyho okna a ta je jak nova tak rikam jako ze bych tu hezky nemyl jo ? A technik vas chapu ale bohuzel to posuzuje skodovka ne ja

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

Omlouvam se jsem u SIII lama byl jse u jinych znacek. Dovezl jsem zacatkem roku S IIIku 110W 2018 manual naft, najeto 145tis km. Po ujeti asi 4tis km prestalo fungovat rolovaci tlacitko na prave strane multif. volantu (takze si nezobrazim vubec nic ani spotrebu). Rikam si v pohode kousek plastu neboi spatny kontakt to bude za par stovek. V autorizaku mi ale rekli, ze pry se musi menit vsechny tlacitka na prave i leve strane a material stoji 5300 CZK.. opravdu vtipny takze budu tedka shanet radsi z druhy ruky cely volant protoze to vyjde levneji.. 
Nebo znate nekdo nejaky trik jak se to da jinak opravit levneji? Predem diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj, teď mi u Superba FL uznali výrobní vadu. Jednalo se o rez, který se začal objevovat na spodní hraně dveří jak řidiče i spolujezdce.

Nejlépe je to vidět, když sedíte na místě řidiče a otevřete dveře, tak spodní roh. Je tam nějaká lišta, která začala reznout. Jelikož mám i Superba předface, tak tam se u více než čtyři roky starším kousku tento problém neobjevuje.

 

Lištu vymění, dveře ošetří a jede se dál.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Je to vada z výroby, tak snad to sem patří. Nefungoval mi měnič na 230 V za který jsem připlácel. Zjistil jsem to už v létě, ale dokopal jsem se až s kontrolou ve 30 000 km.

Autonova Brno - vyřešeno v rámci garanční opravy zdarma. Byla žvejklá a poškozená kabeláž k měniči ve středové konzoli. Přímo v servisu uznali, že to musí být vada již z výroby. Zajímavé, že to neotestovali než to pustili z Kvasin. Každopádně tedy konečně funkční. V pondělí přivezeno, v úterý po obědě bylo vyřešeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...